Petrecere de Mos Nicolae, cu delicatese frantuzesti si dichisuri muzicale a la Naidin si Kusak, la crama franceza La Cave de Bucarest

BUCURESTI - 5 decembrie 2012

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Arhitectura / Design, Afaceri, Educatie / Cultura, Media / Publicitate

E vremea pentru umplut “ghetele sufletului” cu “indulcituri” culinare si spirituale deopotriva.
Steve Lacy spunea - „Jazzul este ca vinul. Cand e nou, este doar pentru experti, dar cand imbatraneste toti il doresc.”

Dupa un an greu pentru toata lumea, vine si vremea sarbatorilor de iarna, tocmai ca o recompensa binemeritata si un repaos pentru suflet.
Ori ce poate fi mai reconfortant decat o seara in care sa te energizezi alaturi de cei dragi facandu-ti si un cadou, asa cum Mos Nicolae ne-a obisnuit.

La crama franceza La Cave de Bucarest, cu siguranta vine Mosul, pentru ca ne-am ingrijit sa-ti pregatim si de data asta un vin bun, la un meniu special frantuzesc in atmosfera muzicala a unei crame de lux, concepute de renumitul designer francez Jean Grisoni.

Banner Restaurant francez La Cave de Bucarest

Banner Restaurant francez La Cave de Bucarest

 Jazzul este ca vinul. Cand e nou, este doar pentru experti, dar cand imbatraneste toti il doresc 

Steve Lacy

Aceasta sarbatoare anuala a recunostintei si comuniune culinaro-spirituala deconectanta va fi pecetluita joi 6 decembrie 2012 ora 20.00 de un concert live, world music si jazz etnic cu Adrian Naidin si Raul Kusak.

Odata ce vei descoperi acest loc, te asiguram, cu toata responsabilitatea, ca, la anul, sarbatoarea de Mos Nicolae la Crama La Cave va fi prima pe lista preferintelor tale culinare si de entertainment.

Si aceasta petrecere „pour le connaisseur” este dintr-o serie de evenimente culinare unice pregatita de principalul creator, bucatarul francez Lionel Giraud din Narbonne, Table de St. Crescent, clasificat de ghidurile Gault et Millau si Michelin in primii 50 bucatari din Franta (http://www.la-table-saint-crescent.com/distinctions-lionel-giraud,fr,8,29.cfm).

Pretul unui bilet, cu meniu inclus, este de 75 RON.

Pentru a consulta meniurile speciale si cele de post, te invitam sa vizitezi pagina de evenimente a biroului de presa de pe site-ul Optimum Communication:

http://www.optimum-communication.ro/ro/petrecere-cu-adrian-naidin-si-raul-kusak-la-crama-franceza-la-cave-de-bucarest

 

Iar pentru rezervari, in limita locurilor disponibile, te rugam sa suni la telefoanele afisate pe site-ul www.lacave.ro sectiunea contact/ rezervari.