► Training de creativitate in organizarea evenimentelor, 1-3 noiembrie 2013

BUCURESTI - 11 octombrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Afaceri, Educatie / Cultura, ONG, CSR

Live site

1-2-3 Noiembrie in Bucuresti [Vineri, sambata si duminica]

Lansam o noua sesiune de training de creativitate in marketingul prin evenimente, unic in Romania, numit: "Orice ocazie este unica ocazie".
Maya Angelou spunea ca: "Am invatat ca oamenii vor uita ce ai spus, vor uita ce ai facut, dar niciodata nu vor uita cum i-ai facut sa se simta."
Putini antreprenori, freelanceri, studenti si putine ONG-uri realizeaza ca viata ne este jalonata strict de evenimentele la care am participat si ca, a invata cum se realizeaza evenimente unice pe banii altora, este de fapt o mare sursa de prosperitate si confort in dezvoltarea sanatoasa a afacerii.

Training de organizare evenimente

Training de organizare evenimente

 Am invatat ca oamenii vor uita ce ai spus, vor uita ce ai facut, dar niciodata nu vor uita cum i-ai facut sa se simta.  

Maya Angelou

Dupa peste 20 de ani de experienta in conceperea de evenimente iti poti da seama cu usurinta ca marketingul prin eveniment este cel mai rapid mod de a interactiona cu prospectii si partenerii tai, de a afla ce ii intereseaza mai mult la tine, ce le place cel mai mult s.a.m.d.

Chiar si ultimul trend in marketingul magazinelor online a ajuns sa confirme ca e bine sa iesi de dupa ecranele monitoarelor si sa te intalnesti cu prospectii umanizand vanzarea produselor tale, ceea ce eu sustineam cu multi ani inainte de a se confirma.

Noul brand in noua jungla economica se comporta cu totul aleator si imprevizibil, daca nu intelegi ca fara parghii si fara marketingul rumorii, aplicat la multe nivele, chiar nu ai sanse sa faci previziuni si sa ai oarece asteptari.

Cea mai rapida cale de a crea o retea pe care poti dezvolta oricand orice tip de afacere se face numai prin relationare directa si prin cultivarea increderii cu aceasta ocazie.

Daca cineva te intreaba ce ai mai facut in ultima vreme, invariabil raspunzi: pai, am fost la expozitia X, am fost la concertul Y, am fost la targul Z, am participat la conferinta C, am fost la deschiderea showroom-ului S, la aniversarea cuiva, lansarea alcuiva s.a.m.d. Ceea ce arata ca organizarea de evenimente este o parghie perfecta de marketing, daca stii sa exploatezi acest lucru la maximum si intelegi mecanismele subtile de a-ti transforma viata in ceva ce n-a mai fost.

Unicitatea acestui training este data de o vasta experienta in branding si comunicare integrata de marketing pe care am avut-o cu peste 700 de companii din toate domeniile de activitate, lucrand in mod direct si realizand 73 de branduri.

Cursantii inteleg cum se leaga lucrurile si cum se fundamenteaza, invatand si exersand cu aceasta ocazie branding-ul, PR-ul, comunicarea integrata de marketing, identificarea surselor de creativitate, cum se gasesc finantatorii, cum se scriu proiectele, cum se impacheteaza si vand acestea in mod pragmatic, putand astfel ajunge sa fii perceput ca lider pe nisa ta de piata, fara ca macar sa investesti mai mult decat inteligenta si instruirea ta. Ba, chiar mai mult, poti ajunge de neinlocuit penru compania in care lucrezi.

Interactivitatea se stie ca este este cel mai bun mijloc de a comunica.

Descoperi ca cele mai bune idei de evenimente iti vin pas cu pas, dupa ce intelegi parghiile, apoi cum se pot lega perfect acestea in serial si, mai ales, cum se capitalizeaza asta prin adaugarea de valoare brandului tau personal sau brandului pe care-l detii, pentru a-l face de neinlocuit.

Mai multe informatii, provocari, detalii si preturi gasesti pe pagina de prezentare a training-ului copiind adresa in browserul tau:

http://www.optimum-communication.ro/ro/cursuri-de-organizare-evenimente