pareting    

Comunicate de presa si evenimente pe tema pareting

 • pareting. Curs de parenting de la Psihologie Cuantica

  pareting

  Bucuresti - 15 September 2017

  Comunicat de Ideal Star SRL

  Ce este programul Circle of Security? Cercul Sigurantei este un program de interventie timpurie (0-8ani) creat pentru a intari relatia de atasament intre parinte si copil. Curs de parenting organizat de cabinetul Psihologie Cuantică. ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: psiholog , psihologie cuantica , pareting , relatia parinte - copil

  Vezi toate comunicatele de presa despre pareting

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul pareting.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la pareting. Informatiile despre pareting cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul pareting, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la pareting, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.