EFT CONSTRUIESTE O HIDROCENTRALA IN BOSNIA SI HERTEGOVINA

BUCURESTI - 31 august 2009

Comunicat tip General in Industrie

Autoritatile din Bosnia si Hertegovina au concesionat Grupului EFT, care actioneaza in domeniul energiei, dreptul de a construi si administra hidrocentrala Ulog de pe raul Neretva.

“Hidrocentrala Ulog va avea o capacitate de 35 de MW si o productie anuala de 76 GW-h. Valoarea acestei investitii care ne asteptam sa intre in functiune in 2013 se ridica la aproximativ 100 de milioane de euro. Ca toate celelalte centrale noi ridicate ca investii ale Grupului EFT, si aceasta va fi construita in concordanta cu directivele Uniunii Europene in materie de protectia mediului,” a declarat Vuk Hamović, Presedintele EFT.

EFT este principalul investitor strain in sectorul energetic din Bosnia si Herzegovina. Pana in prezent, compania a construit cu succes tunelul de acumulare Fatničko Polje – Bileća si a dezvoltat mina de carbuni de la Stanari, unde construieste o termocentrala de 420 Megawati. Valoarea totala a acesti investitii depaseste 650 milioane de euro.

Despre Perfect ltd co

Grupul EFT este principalul comerciant in domeniul energiei din Europa centrala si de sud-est, furnizand energie companiilor electrice de stat si consumatorilor industriali. In 2008, a avut o cirfra de afaceri de 975 milioane de euro. In Romania, EFT este al doilea mare trader de energie. In 2008, a livrat 2.426.300 MWh de energie, iar in prezent se concentreaza pe extinderea bazei de clienti din sectorul industrial romanesc.
Pentru informatii suplimentare:

Paslaru Gabriel
Tel/fax: 021 323 67 00
Mobil: 0744 530 583
office@perfect.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/perfect-ltd-co/eft-construieste-o-hidrocentrala-in-bosnia-si-hertegovina