Crown a acordat premiul Summit Award 2021 dealerului din România, Util SPC

Giurgiu - 14 martie 2022

Comunicat tip Administrativ / Management in Logistica/Transport

Util SPC a fost desemnat cel mai bun dealer CROWN din 2021 pentru piețele EMEA emergente, primind din partea companiei americane premiul Summit Award. Este a treia oară când dealerul din România primește acest premiu din partea companiei americane, una dintre cei mai puternici furnizori de tehnică și echipamente de intralogistică la nivel mondial.

Noua versiune a transpaletului WP3200, lansată în 2022

Noua versiune a transpaletului WP3200, lansată în 2022

Summit Award este un premiu tradițional pe care compania americană îl acordă în fiecare an reprezentanților săi care se disting prin cifra de vânzări și prin calitatea suportului oferit clienților în ultimul an. Util SPC a avut în 2021 vânzări în creștere cu peste 20% față de 2020.

Istoria Crown a început în 1945, atunci când doi frați, Carl A. Dicke și Allen A. Dicke înființează Crown ca o mică afacere locală într-un sat din Ohio. Astăzi Crown Equipment Corporation SUA este în top 5 cei mai mari producători de stivuitoare din lume, cu o cifră de afaceri de peste 3,5 miliarde de dolari, fiind în continuare o afacere de familie condusă de a 4-a generație Dicke.

Producția de masă a echipamentelor de logistică începe în 1960 și imediat Crown devine producătorul cu cea mai rapidă creștere în acest domeniu. Stivuitoarele Crown și-au câștigat reputația de utilaje sigure, fiabile și eficiente în rândul clienților din întreaga lume, iar scânteia inovatoare care a alimentat de la început succesul Crown este încă vie și astăzi. Produsele Crown continuă să primească recunoaștere pentru excelență câștigând peste 100 din cele mai importante premii în domeniul designului industrial.

Crown produce o mare varietate de echipamente pentru intralogistică în 19 fabrici din întreaga lume. Echipamentele Crown se caracterizează prin faptul că minim 80% din componentele lor sunt fabricate intern. Vânzările și service-ul sunt gestionate de rețeaua companiei prin filiale sau dealeri independenți localizați în toată lumea. Cel mai recent produs anunțat de companie este seria nouă de transpaleți electrici WP 3200 cu capacitate de încărcare de 1600-2000 kg. Principala caracteristică a acestui transpalet Crown este robustețea, șasiul ranforsat beneficiind de o garanție-record de 5 ani.

Util SPC este un furnizor de tehnică și echipamente de intralogistică din România, înființat în anul 2001. Util SPC a devenit dealer Crown la începutul deceniului 2010-2020 și de atunci a câștigat de trei ori Summit Award la categoria sa. În acest moment Util SPC este cotat în top 5 dealeri de stivuitoare și alte echipamente de intralogistică din România. În 2021 compania a înregistrat o cifră de afaceri de peste 75 milioane RON, și-a crescut echipa până la 76 de angajați și a deschis noi puncte de lucru în țară.

Pentru mai multe amănunte:

- web: www.utilspc.ro- email: info@utilspc.ro- pers. de contact: Geanina Dobriș