Fa-ti o bucurie! Vino la THEHOBBY - Cursuri pentru pasiunile tale!

BUCURESTI - 17 noiembrie 2010

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle

Doresti sa intalnesti oameni interesanti, deschisi la nou si pasionati de aceleasi lucruri ca si tine?
Esti in cautarea unor cursuri care sa te inspire, intr-o ambianta moderna si relaxanta, intr-o locatie din apropierea casei tale?
Vino la thehobby!
Insoteste-ne pe parcursul atelierelor noastre de Fotografie, Vorbire in public, Imagine si Stil, Feng Shui si Gradinarit. Detalii pe www.thehobby.ro

Fa-ti o bucurie! Vino la THEHOBBY - Cursuri pentru pasiunile tale!

Cursurile se desfasoara intr-un spatiu modern si prietenos, dotat cu tehnica de ultima  generatie.

Ai la dispozitie un studio foto profesionist unde vei invata practic tehnicile de fotografiere sau unde iti poti programa propria sedinta foto pentru tine si familia ta!

Lectorii pe care ii vei intalni la cursuri sunt persoane carismatice, placute si cu experienta practica relevanta. Ei te vor ghida pe tot parcursul cursului, astfel incat sa iti transforme aceasta experienta intr-una utila, placuta si memorabila!

Te asteptam cu tematici incitante si atmosfera prietenoasa la thehobby – Cursuri pentru pasiunile tale!

 

Despre Q Marketing Consulting

Thehobby ofera alteliere pentru pasiuni: Fotografie, Vorbire in public, Imagine si stil, Feng Shui, Gradinarit. Lectorii sunt persoane cu experienta, carismatice, prietenoase.
Conceptul Thehobby este acela de socializare si de cultivare a pasiunilor intr-un mediu prietenos, intr-o locatie moderna situata in Str. Erou Iancu Nicolae 147 ( Zona Baneasa, vis a vis de Gradina Zoologica).
Cursurile se deruleaza pe o perioade de o luna, avand 4 ateliere, desfasurate saptamanal, dimineata sau seara. Detalii pe www.thehobby.roPermalink: https://www.comunicatedepresa.ro/q-marketing-consulting/fa-ti-o-bucurie-vino-la-thehobby-cursuri-pentru-pasiunile-tale