QCT Connect a participat la Conferinta ANIAP 2004, iar solutiile sale de la Primaria Timisoara, au fost premiate.

Timisoara - 27 octombrie 2004

Comunicat tip General in Administratie Publica

Solutiile QCT de tip portal, dezvoltate si implementate la Primaria Timisoara au obtinut: premiul I pentru aplicatii web la sectiunea municipii din cadrul consursului Comunitatea Virtuala, si premiul e-Administration pentru serviciile web on-line care asigura transparenta actului admnistrativ.

Portalul Primariei Timisoara (www.primariatm.ro) realizat de catre QCT a mai primit in 2004 un prestigios premiu in cadrul competitiei EuroCrest, pentru cel mai bun website de administratie publica locala din Europa. La Conferinta ANIAP 2003, portalul a obtinut mare premiu al Comunitatii Virtuale, pentru cel mai bun website al unei institutii de administratie publica din Romania.

Sistemul are la baza solutia noastra Portal.connect, fiind constituit din mai multe suite de aplicatii web care asigura informarea in timp real si oferirea de servicii electronice interactive, integrabil cu diverse tipuri de aplicatii:
- gestiune de documente si fluxuri de lucru (workflow);
- centre de informare si info-kiosk;
- taxe & impozite si plati electronice;
- buget si financiar-contabilitate;
- Call-Center, ERP/CRM, GIS, etc.

Despre QCT CONNECT

QCT CONNECT actioneaza pe piete specifice precum administratia publica si serviciile utilitare, mediul academic, utilitati, telecomunicatii si industrie. Pentru sectoarele guvernamentale se ofera un portofoliu solid de solutii complexe, proprii si/sau de la partenei, precum: managementul documentelor si fluxurilor de lucru, aplicatii financiare si bugetare, taxe si plata lor prin mijloace electronice, instruire asistata, info-kiosk si portal.
Barbu Brehui
pr@qct.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/qct-connect/qct-connect-a-participat-la-conferinta-aniap-2004-iar-solutiile-sale-de-la-primaria-timisoara-au-fost-premiate-