QCT Connect, impreuna cu IBM, a participat la Conferinta LOAD 2004, prezentind o solutie ERP/CRM Open Software in tehnologie Java pentru platforme IBM.

Timisoara - 27 octombrie 2004

Comunicat tip General in IT&C

In cadrul conferintei LOAD (Linux Open Alternative Days)QCT Connect a prezentat o solutie ERP/CRM bazata pe tehnologii deschise si software Open Source (OS), respectiv Java / Linux, si pe platforme IBM (DB2 si WebSphere).

Solutia se adreseaza in principal Intreprinderilor Mici si Mijlocii (IMM), disponibila in pachete pre-configurate reprezentind software si servicii, optional hardware, cu un cost total (TCO -- Total Cost of Ownership) mic si timp de implementare redus.

Despre QCT CONNECT

QCT CONNECT actioneaza pe piete specifice precum administratia publica si serviciile utilitare, mediul academic, utilitati, telecomunicatii si industrie. Pentru sectoarele guvernamentale se ofera un portofoliu solid de solutii complexe, proprii si/sau de la partenei, precum: managementul documentelor si fluxurilor de lucru, aplicatii financiare si bugetare, taxe si plata lor prin mijloace electronice, instruire asistata, info-kiosk si portal.
Barbu Brehui
pr@qct.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/qct-connect/qct-connect-impreuna-cu-ibm-a-participat-la-conferinta-load-2004-prezentind-o-solutie-erpcrm-open-software-in-tehnologie-java-pentru-platforme-ibm-