DOMENII PARK – spatii generoase cu vedere la parc

BUCURESTI - 1 noiembrie 2011

Comunicat tip General in Afaceri, Constructii, Media / Publicitate, Imobiliare

CYROM INVESTMENTS a anuntat in cadrul conferintei de presa din aceasta dimineata inaugurarea proiectului rezidential Domenii Park, situat in zona Domenii pe strada Copilului nr. 6–12, in vecinatatea a doua artere principale ale capitalei: Bd. Ion Mihalache si Calea Grivitei.

DOMENII PARK – spatii generoase cu vedere la parc
 Conceptul acestui complex este inspirat din Parisul anilor ’90 cand oamenii doreau sa se reintoarca din zonele de vile situate in periferie, inapoi, in oras, cautand locuinte centrale in spatii generoase si de calitate (similare caselor/vilelor). Valoarea investitiei realizate de Cyrom Investments in acest proiect depaseste 16 Mil. Euro 

Sorin Negreanu - Cyrom Investments

Constructia proiectului a demarat in 2008, cu o perioada de intrerupere de 10 luni in 2010, cauzate de schimbarea Antreprenorului general. Procesul de vanzare a demarat in luna septembrie 2011, iar pana in prezent s-au vandut 11 apartamente si 1 spatiu de birouri. “Conceptul acestui complex este inspirat din Parisul anilor ’90 cand oamenii doreau sa se reintoarca din zonele de vile situate in periferie, inapoi, in oras, cautand locuinte centrale in spatii generoase si de calitate (similare caselor/vilelor). Valoarea investitiei realizate de Cyrom Investments in acest proiect depaseste 16 Mil. Euro” a declarat Dl Sorin Negreanu, Director Cyrom Investments.

Situat intr-o zona exclusivista si cu traditie a Bucurestiului, inconjurat de spatii verzi generoase, Domenii Park imbina confortul si siguranta unui cartier rezidential linistit cu stilul cosmopolit al unei locatii centrale.  Construit pe o suprafata de 2,200 mp, Domenii Park este alcatuit din doua tronsoane unite la nivelul subsolului si al parterului, fiecare avand 6 niveluri. Nivelul subteran include 94 de locuri de parcare, 22 boxe si spatiile tehnice. Un numar de 63 de apartamente sunt structurate in doua cladiri cu regim de inaltime de P + 6.

Unul dintre atuurile acestui complex rezidential este reprezentat de spatiile extrem de generoase. Garsonierele incep de la 63mp, apartamentele de 2 camere de la 87mp, cele de 3 camere de la 157mp si ajung pana la 238mp pentru un apartament cu 4 camere.

„Fiecare apartament este conceput pentru viata de familie. Am facut totul pentru a crea confort si spatiu cat mai mare atat la interior cat si la exterior. Spatiile comerciale sunt versatile fiind potrivite pentru orice activitati comerciale: farmacie, curatatorie ecologica, magazine, sala de fitness, cabinete private de sanatate, bistro, cafenele. In momentul de fata unul dintre spatiile comerciale a fost ocupat de Mega Image.” a continuat Dl Negreanu, Cyrom Investments.

Proiectul Domenii Park se adreseaza persoanelor active, pentru care „time is money” motiv pentru care doresc conditii deosebite de locuit  cu cat mai multe facilitati (spalatorie de masini, sali de sport si recuperare, magazine de prima necesitate, securitate, servicii de curatenie, etc.) intr-o zona centrala.  Domenii este o zona linistita si inverzita, cu spatii de joaca si plimbare, ce ofera acces usor la mijloacele de transport in comun si iesiri usoare din oras pe DN1/A1/A2.

Pentru a realiza un proiect deosebit si de durata Cyrom Investments a apelat la serviciile firmei de arhitectura Vlad Simionescu & Associates. Iar rezultatele vorbesc de la sine:  o resedinta de lux, cu vedere la parc, impecabil finisata si elegant prezentata.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/rainbow-marketing-consulting/domenii-park-spatii-generoase-cu-vedere-la-parc