Servicii de transport marfuri: cu Recofert marfa ajunge la destinatie in siguranta

Braila - 24 octombrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Logistica/Transport

Recofert casa de expeditii va propune intotdeauna cele mai bune servicii de transport rutier de marfuri atat in trafic international cat si intern. Fie ca este vorba despre grupaje de marfuri sau incarcaturi complete, putem gasi cele mai bune variante de transport.

Experienta si profesionalismul in domeniul transportului de marfuri in tara si in Europa recomanda serviciile asigurate de Casa de expeditii Recofert. Principiile pe care ne bazam sunt respectarea termenului de livrare, indiferent de destinatie si in orice conditii, adaptabilitatea la cerintele si interesele clientilor, rapiditatea in rezolvarea tuturor problemelor legate de transporturi si logistica.

Unul dintre atuurile companiei specializate in transport de marfuri Recofert, este varietatea serviciilor pe care le asigura, datorita unui parc auto complet si modern dar si echipei de profesionisti ce asigura manevrarea transportul marfurilor in siguranta la destinatie. 

Transport marfuri generale

Oferim cele mai avantajoase solutii si acoperim o gama variata de servicii de transport si expeditii rutiere in tara si in Europa.

 

Transport marfuri periculoase (ADR)

Autovehiculele folosite pentru transportul de marfuri periculoase sunt special echipate si marcate cu placi reflectorizante de culoare portocalie, specifice transportului ADR.

Transport frigorific

Camioanele Recofert sunt echipate corespunzator pentru transportul de marfuri ce trebuie pastrate la temperaturi scazute, atat in Romania cat si in Europa.

Transport cu cisterne

Recofert asigura servicii de transport rutier cu cisterne pentru toate tipurile de marfuri: marfuri ADR, combustibili precum benzina sau motorina, dar si marfuri perisabile alimentare.

Transport containere

Pentru transportul de containere, Casa de expeditii Recofert dispune de camioane special amenajate si garanteaza solutii ireprosabile pentru transportul in siguranta si in termenul stabilit.

Transport agabaritic

Asiguram servicii de transport agabaritic, folosind trailere auto pentru greutati mari sau trailere pentru marfuri care depasesc dimensiunile obisnuite.

Nu trebuie decat sa ne spuneti ce aveti nevoie sa transportati, destinatia si termenul de livrare, iar specialistii Casei de expeditii Recofert va ofera solutia cea mai avantajoasa din punct de vedere tehnic dar si al costului

Despre RECOFERT

Recofert este o companie romaneasca ce ofera servicii de transport intern si international. Principalele tari de unde poate fi ridicata marfa dumneavoastra sunt: Austria, Belgia, Bulgaria, Croatia, Danemarca, Elvetia, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Moldova, Anglia, Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia, Cehia, Romania, Rusia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Turcia, Ucraina, Ungaria.