Si in 2014 casa de expeditii Recofert va garanteaza cele mai sigure servicii de transport de marfuri

Braila - 7 februarie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Logistica/Transport

Casa de expeditii Recofert propune si in 2014 aceeasi paleta larga de servicii in domeniul transportului rutier de marfuri, intern si international.

Daca in 2013 echipa Recofert a raspuns cu promptitudine si profesionalism tuturor solicitarilor de transport de marfuri venite din partea clientilor sai, in 2014 isi doreste acelasi nivel de profesionalism si aceeasi calitate a proiectelor gestionate.

Pe scurt, serviciile propuse de Recofert, casa de expeditii:

    Transport de marfuri agabariticeTransport de marfuri generaleTransport de marfuri periculoase (transport ADR)Transport de utilaje agricoleTransport de autoturismeGrupaje internationale de marfaTransport containereTransport cu cisterneTransport de marfuri frigorifice / marfuri congelate

Dispunem de o experienta vasta in domeniul transporturilor de marfuri, aceasta experienta fiind baza numeroaselor colaborari si parteneriate de succes. Ne recomanda nu doar experienta, ci si daruirea echipei noastre, care se angajeaza in finalizarea corecta si la timp a fiecarui transport de marfa efectuat, fie el pe rute interne sau internationale. Fiecare transport de marfuri efectuat inseamna o noua provocare pe care ne ambitionam sa o realizam asa cum se cuvine.

Recofert, casa de expeditii cu capital integral privat, nu este un simplu colaborator, ci un partener pe termen lung, la care poti apela oricand cu incredere. Marturie la ceea ce spunem sta si pagina de Testimoniale a site-ului nostru si numerosii ani de existenta pe piata de transport de marfuri din Romania.

Ne puteti contacta astfel:

SC RECOFERT SRL Braila

Adresa: Str. Oborului, nr.4

Tel : 0746 064 747

Fax: 0339 111 653

Email: office@recofert.ro

Web: www.casa-de-expeditii.ro

Despre RECOFERT

Recofert este o companie romaneasca cu capital privat, care activeaza in domeniul distributiei de ingrasaminte chimice si organice, dorind sa vina in sprijinul agricultorilor cu produse ce fac diferenta atat prin pret cat si prin calitate.

Activitatea companiei a cunoscut o dezvoltare intensa in ultima perioada si in domeniul transporturilor rutiere de marfuri. Recofert este o casa de expeditii care ofera clientilor nostri cele mai bune solutii pentru transport intern si international de marfuri.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/recofert/si-in-2014-casa-de-expeditii-recofert-va-garanteaza-cele-mai-sigure-servicii-de-transport-de-marfuri