9 ani de Contabilul.ro - studii de caz si analize ale Codului fiscal

BUCURESTI - 16 septembrie 2015

Comunicat tip General in HR

Live site

De 9 ani suntem alaturi de dumneavoastra in acest demers de prezentare a informatiei legislative intr-un mod cat mai usor accesibil. Zilnic rezolvam cele mai spinoase probleme pe care hatisul legislativ ni le ofera cu nenumarate ocazii.

Contabilitate si consultanta fiscala

Contabilitate si consultanta fiscala

Contabilul.Manager.ro sarbatoreste 9 ani de existenta. Cel mai cunoscut site de contabilitate din Romania va multumeste pentru increderea acordata in tot acest timp.

Peste 200.000 de persoane au incredere in noi si ne citesc in fiecare luna, lucru pentru care  va multumim. S-au strans 9 ani in care am oferit zilnic noutati de la ANAF si Ministerul de Finante, legislatie actualizata, studii de caz, analize fiscale, interviuri luate profesionistilor din domeniu, dezbateri video si stiri pe marginea subiectelor de la ordinea zilei.

Continuam demersul nostru si speram ca veti continua sa ne sustineti la fel de mult ca si pana acum. Din aceeasi dorinta de a va informa in cel mai scurt timp si de a oferi articole de specialitate de calitate am dedicat o serie de articole exclusive aparitiei Noului Cod fiscal, valabil de la 1 ianuarie 2016.

De la interviuri pana la analize punctuale, stiri si analize comparative, am dezbatut si problema pe care o intampina din 2016 PFA-urile in conditiile in care e prevazuta in mod obligatoriu plata contributiei individuale la pensii in procent de 10,5% din venitul net realizat de o persoana. Aceasta contributie se va plati chiar daca persoana fizica autorizata este salariat cu contract incheiat cu un angajator. Astfel, orice PFA care doreste pensie intreaga, va achita optional si contributia de 15,8%, contributia angajatorului.

Analiza noastra privind Cod fiscal continua si ne dorim sa pastram in continuare o relatie de calitate cu mediul de afaceri, profesionistii contabili si expertii din domeniu. Suportul de consultanta de specialitate e oferit prin intermediul www.portalcontabilitate.ro. Consultantul fiscal cu experienta Adrian Benta, expertul contabil Irina Dumitrescu, expertul contabil Anca Ivanov, consultantul fiscal si auditorul financiar Dana Hristu sunt doar unii dintre cei care, alaturi de multi alti profesionisti din domeniu, va ofera consultanta prin intermediul site-ului PortalContabilitate.ro.

Va suntem aproape si prin pagina noastra de Facebook (https://www.facebook.com/Contabilul.ro) unde comunicam zilnic noutatile si ne dorim ca si in anii urmatori sa crestem impreuna la fel de eficient ca pana in prezent si sa reprezentam in continuare cel mai bun site de contabilitate din Romania!

Despre Rentrop&Straton

De 20 de ani cap de-afis pe piata informatiilor specializate din Romania, grupul romano-german Rentrop&Straton are peste 200,000 de clienti. Lucrarile din portofoliul Renstrop&Straton acopera domenii ca: fiscalitate, contabilitate, legislatia muncii, HR, securitate si sanatate in munca, managementul afacerilor, managementul invatamantului, afaceri la cheie etc.

Rentrop&Straton organizeaza anual sau chiar in mai multe sesiuni, in functie de schimbarile legislative survenite Seminarul National de Fiscalitate si Contabilitate, Seminarul National de Legislatia Muncii si Seminarul National de Controlling si Analiza Financiara.

Cu 130 de angajati, peste 500 de autori si specialisti si o cifra de afaceri de 4,6 milioane de euro, Rentrop&Straton este cel mai important furnizor roman de content specializat. Conform unui studiu realizat la finalul anului 2010, Rentrop&Straton este cea mai cunoscuta firma romaneasca de consultanta in afara celor ce formeaza grupul Big Four si se bazeaza pe experienta de peste 30 de ani a puternicei companii germane VNR Verlag fur die Deutsche Wirtschaft AG.

Totodata, Rentrop&Straton este membru SIPA (Specialized Information Publishers Association), membru fondator BRAT (Biroul Roman de Audit Transmedia) si ARMAD (Asociatia Romana de Marketing Direct).

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/rentrop-straton/9-ani-de-contabilul-ro-studii-de-caz-si-analize-ale-codului-fiscal