Campania aniversara Rentrop&Straton 20 de ani

BUCURESTI - 14 septembrie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Finante / Contabilitate, IT&C, Internet, HR

Live site

La orice aniversare, sarbatoritul primeste daruri. In mod total neobisnuit, la cea de-a XX -a aniversare a sa, Rentrop&Straton face daruri! Astfel, pe 15 septembrie 2015 demareaza campania festiva:

Rentrop & Straton - Informatii specializate

Rentrop & Straton - Informatii specializate

RENTROP & STRATON 20 de ani

Mai multe informatii! Mai multa consultanta specializata! Totul la un pret redus cu 20%! 

Timp de 20 de zile va puteti bucura de oferta speciala de 20% REDUCERE la toate abonamentele produselor dedicate domeniilor: fiscalitate, contabilitate, legislatia muncii si HR:

• Consiliere tiparite sau pe suport digital, cu informatii specializate

• Portaluri electronice

• Reviste si Newslettere de profil

In plus:

• La abonamentele pe 12 luni pentru Consiliere, primiti 20 de Actualizari in loc de 12!

• La abonamentele pentru Portaluri aveti dreptul sa puneti cu 20 de intrebari mai mult decat in cadrul unui abonament normal, care permite adresarea a 30 de intrebari de specialitate!Primiti

• 20 de editii de reviste/ newslettere, la pretul a 12 editii! Si acela REDUS cu 20%!

 

Mai multe informatii! Mai multa consultanta specializata! La un pret mai mic cu 20%!

O initiativa Rentrop&Straton ce ilustreaza deplin scopul declarat al companiei, acela de a veni permanent in sprijinul investitorilor, al oamenilor de afaceri, al tuturor celor pentru care cunoasterea, interpretarea si aplicarea corecta a legislatiei in practica de zi cu zi sunt vitale.

Cheia succesului pentru cei 20 de ani de lider in domeniul informatiilor specializate?

Ofera pietei intotdeauna, informatia de care are nevoie, in formatul dorit, la momentul potrivit! Restul… sunt detalii!” spune Presedintele Rentrop&Straton, Dl. George STRATON.

Despre Rentrop&Straton

De 20 de ani cap de-afis pe piata informatiilor specializate din Romania, grupul romano-german Rentrop&Straton are peste 200,000 de clienti. Lucrarile din portofoliul Renstrop&Straton acopera domenii ca: fiscalitate, contabilitate, legislatia muncii, HR, securitate si sanatate in munca, managementul afacerilor, managementul invatamantului, afaceri la cheie etc.

Rentrop&Straton organizeaza anual sau chiar in mai multe sesiuni, in functie de schimbarile legislative survenite Seminarul National de Fiscalitate si Contabilitate, Seminarul National de Legislatia Muncii si Seminarul National de Controlling si Analiza Financiara.

Cu 130 de angajati, peste 500 de autori si specialisti si o cifra de afaceri de 4,6 milioane de euro, Rentrop&Straton este cel mai important furnizor roman de content specializat. Conform unui studiu realizat la finalul anului 2010, Rentrop&Straton este cea mai cunoscuta firma romaneasca de consultanta in afara celor ce formeaza grupul Big Four si se bazeaza pe experienta de peste 30 de ani a puternicei companii germane VNR Verlag fur die Deutsche Wirtschaft AG.
Totodata, Rentrop&Straton este membru SIPA (Specialized Information Publishers Association), membru fondator BRAT (Biroul Roman de Audit Transmedia) si ARMAD (Asociatia Romana de Marketing Direct).

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/rentrop-straton/campania-aniversara-rentrop-straton-20-de-ani