Modificari de ultima ora in Codul Fiscal si Legea Contabilitatii in 2015

BUCURESTI - 25 mai 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Banci / Asigurari, Finante / Contabilitate, Media / Publicitate

Live site

Ce este nou in fiscalitate/contabilitate? Ce a schimbat Ordinul 1802 care a inlocuit celebrul Ordin 3055? Ce implicatii are recenta plafonare a platilor in numerar? Care sunt noile obligatii si interdictii privind casele de marcat? Ce modificari ale Codului fiscal avem de la 1 iunie 2015?

Modificari de ultima ora in Codul Fiscal  si Legea Contabilitatii in 2015

Aflati raspunsurile la toate aceste intrebari si la multe-multe altele participand la cel mai important eveniment de fiscalitate/contabilitate din aceasta perioada

Conferinta Modificari de ultima ora in Codul Fiscal si Legea Contabilitatii in 2015 organizat de Rentrop & Straton cu ocazia aniversarii a 20 de ani de existenta!

Evenimentul este unul de elita, rezervat profesionistilor, si se bucura de un prestigiu deosebit in mediul economic si de afaceri din Romania. Si asta gratie mai multor factori:

1)Experienta organizatorilor (Grupul romano-german Rentrop & Straton are in palmares peste 150 de seminarii si conferinte pe teme de fiscalitate/contabilitate, care au primit toate, fara exceptie, calificativul “Ireprosabil!”)

2)Competenta si profesionalismul lectorilor (Gabriel Jinga si Gabriel Gheorghe sunt specialisti de super-top, permanent conectati la informatiile “din interior” din Ministerul Finantelor)

3)Calitatea informatiiloroferite(in contextul actual, orice secret fiscal-contabil dezvaluit de specialisti este nu numai foarte util, ci si extrem de oportun)

4)Atmosfera “cu greutate”, generata de atat de numarul masiv de participanti (peste jumatate din locuri s-au ocupat in prima zi de inscrieri), cat si de profesionalismul acestora – directori economici de la mari companii, experti contabili, juristi, consultanti, manageri.

Vorbim aici despre un eveniment cu adevarat memorabil, care va plaseaza pe dvs., ca participant, intr-un grup foarte select. Un eveniment despre care, cu siguranta, se va vorbi enorm si care, pentru a fi cat mai accesibil pentru dvs., va fi organizat in principalele orase din tara dupa urmatorul program:

BUCURESTI - 8 iunie
CONSTANTA - 19 iunie
TIMISOARA- 26 iunie
IASI - 20 iulie
CLUJ - 29 iulie

Va garantam ca tot ce veti auzi la aceasta conferinta va fi de utilitate maxima pentru dvs. si va contura in mod clar o imagine actuala si 100% profesionista a mediului fiscal-contabil din Romania. O ocazie excelenta pentru dvs. de a avansa pe plan profesional si, de ce nu, pe plan personal!


Detalii si inscriere pe www.turneu.fisc.ro

Despre Rentrop&Straton

Despre Rentrop&Straton
Lider de 20 ani al pietei de informatii specializate din Romania, grupul romano-german Rentrop & Straton are peste 200.000 de clienti. Din portofoliul Rentrop & Straton amintim: colectia Consilier (Taxe si Impozite, Contabilitate, TVA, Impozit pe Profit, Codul Muncii, Managementul Resurselor Umane, Management Financiar, Contracte Comerciale), colectia Revista Romana, colectia Newsletter, colectia Expert CD, colectia Ghidul Managerului Eficient. Cu 250 de angajati, peste 500 de autori si specialisti si o cifra de afaceri consolidata de 5 milioane de euro, Rentrop & Straton este cel mai important furnizor roman de informatii specializate.

Rentrop & Straton face parte din reteaua internationala VNR Verlag für die Deutsche Wirtschaft AG, important grup de consultanta in afaceri german, cu operatiuni la Bonn, Salzburg, Zürich, Varsovia, Bucuresti, Moscova, Istanbul, Londra, Manchester, Madrid, Johannesburg si Sofia. Totodata, Rentrop & Straton este membru SIPA (Specialized Information Publishers Association), membru fondator BRAT (Biroul Roman de Audit Transmedia) si ARMAD (Asociatia Romana de Marketing Direct).

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/rentrop-straton/modificari-de-ultima-ora-in-codul-fiscal-si-legea-contabilitatii-in-2015