LegislatiaMuncii.Manager.ro – Un ghid complet despre Codul muncii si Legea Pensiilor

BUCURESTI - 21 septembrie 2015

Comunicat tip General in HR

Live site

Profesionistii din domeniul Legislatiei Muncii ne-au pregatit toate informatiile de care avem nevoie pentru ca raporturile de munca din orice companie sa se deruleze conform legii in vigoare, atat in avantajul angajatorilor, cat si al angajatilor.

Legislatia muncii

Legislatia muncii

Legislatia muncii s-a schimbat foarte mult in ultimii ani si are de gand sa isi schimbe din nou regulile. Cu o medie de peste 240.000 de vizitatori / luna, specialistii Legislatiamuncii.Manager.ro, au detaliat cele mai importante modificari care se pregasesc deja pentru Codul Muncii prin analize si studii de caz dar si prin materiale cuprinzatoare sub forma unor ghiduri complete despre pensii si asigurari sociale.

Alaturi de articolele de specialitate realizate de specialistii LegislatiaMuncii.ro, Rentrop&Straton - liderul informatiilor specializate din Romania, ofera consultanta in domeniu, prin intermediul PortalCodulMuncii.ro. Discutam despre cel mai bun portal de intrebari si raspunsuri din domeniile legislatiei muncii, salarizare, contributii si asigurari sociale.

Dintre expertii care ofera consultanta prin intermediul PortalCodulMuncii.ro: Raluca Dimitriu, Gabriela Dita, Rodica Mantescu si nu numai!

In paralel cu aceste canale de informare de specialitate, profesionistii din domeniu au anuntat si organizarea Seminarului National de Salarizare. Reprezinta o ocazie de informare si pregatire profesionala pentru departamentul de legislatia muncii si salarizare.

Va amintim faptul ca evenimentul va avea loc in data de 20 octombrie 2015, la Centrul de Conferinte al Hotelului Crowne Plaza, Bucuresti. Evenimentul va avea 3 lectori importanti: Gabriel Jinga, Rodica Mantescu, Luminita Obaciu

Dintre temele pe care specialistii le vor aborda: 

Noul Cod fiscal - Implicatii salarizare - impozit pe venit si contributii socialeNoile criterii de clasificare a activitatii independenteDelegarea vs. clauza de mobilitatePosibilitati de obtinere de venituri in perioada concediului pentru cresterea copiluluiNerezidentiVenituri salariale

Inscrieri in cadrul evenimentului aici>>>

Despre Rentrop&Straton

De 20 de ani cap de-afis pe piata informatiilor specializate din Romania, grupul romano-german Rentrop&Straton are peste 200,000 de clienti. Lucrarile din portofoliul Renstrop&Straton acopera domenii ca: fiscalitate, contabilitate, legislatia muncii, HR, securitate si sanatate in munca, managementul afacerilor, managementul invatamantului, afaceri la cheie etc.

Rentrop&Straton organizeaza anual sau chiar in mai multe sesiuni, in functie de schimbarile legislative survenite Seminarul National de Fiscalitate si Contabilitate, Seminarul National de Legislatia Muncii si Seminarul National de Controlling si Analiza Financiara.

Cu 130 de angajati, peste 500 de autori si specialisti si o cifra de afaceri de 4,6 milioane de euro, Rentrop&Straton este cel mai important furnizor roman de content specializat. Conform unui studiu realizat la finalul anului 2010, Rentrop&Straton este cea mai cunoscuta firma romaneasca de consultanta in afara celor ce formeaza grupul Big Four si se bazeaza pe experienta de peste 30 de ani a puternicei companii germane VNR Verlag fur die Deutsche Wirtschaft AG.

Totodata, Rentrop&Straton este membru SIPA (Specialized Information Publishers Association), membru fondator BRAT (Biroul Roman de Audit Transmedia) si ARMAD (Asociatia Romana de Marketing Direct).

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/rentrop-straton/legislatiamuncii-manager-ro-un-ghid-complet-despre-codul-muncii-si-legea-pensiilor