Verifica acum topul companiilor care comercializeaza combustibili gazosi in Romania!

BUCURESTI - 1 septembrie 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Finante / Contabilitate

Prima firma in topul companiilor care comercializeaza combustibili gazosi este Engie Romania S.A

Companii Gaz 2022

Companii Gaz 2022

Prima firma in topul companiilor care comercializeaza combustibili gazosi este Engie Romania S.A. Principala filiala a grupului in Romania furnizeaza gaze naturale si energie electrica, iar prin subsidiarele sale distribuie gaze naturale, asigura servicii energetice pentru toate categoriile de clienti si produce energie electrica din surse regenerabile. In 2021, Engie Romania avea o cifra de afaceri de 7,7 miliarde de lei, dupa o crestere de 18% comparativ cu anul anterior. Profitul net era de 70,2 milioane de lei.

Pe locul 2 in top se afla E.ON Energie Romania S.A., membra a grupului german E.ON. Prezenta pe piata energetica din Romania din anul 2005. Compania opereaza inclusiv retelele de distributie a gazelor naturale si a energiei electrice, in 20 de judete situate in jumatatea de nord a tarii. Astazi, E.ON. Este furnizorul unei comunitati de 3 milioane de clienti casnici si de business din Romania. Compania se bucura de o crestere atat a cifrei de afaceri, cat si a profitului net, cresteri de 61, respectiv 100%. Astfel, in 2021, cifra de afaceri a E.ON. era de 6,8 miliarde de lei, iar profitul net de 48,1 milioane de lei.

Pe urmatorul loc se situeaza Nova Power & Gas SRL, companie fondata in 2007, in Cluj-Napoca. Pe langa serviciile de furnizare de gaze naturale, din 2010, Nova este si producator de energie electrica si distributor de gaz. Cifra de afaceri a companiei este de 580,7 milioane de lei, la un numar de angajati de 91.

Pe ultimul loc in topul comerciantilor de combustibili gazosi se afla Hargaz Harghita Gaz S.A, care isi desfasoara activitatea in calitate de distribuitor, precum si pe piata activitatilor conexe distributiei de gaze naturale, proiectarea si executarea instalatiilor de utilizare a gazelor naturale. Activitatea companiei se desfasoara in peste 35 de localitati din judetul Harghita, avand o cifra de afaceri de 27,3 milioane de lei si un numar de 29 de salariati.

Ramai alaturi de noi si fii primul care afla despre firmele situate in topurile realizate pe baza datelor financiare actualizate in 2022!

Despre RisCo

RisCo Servicii Financiare SRL Bd. Pierre de Coubertin, Nr. 3-5, Sect. 2, Bucuresti, Romania Website: www.risco.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/risco4/verifica-acum-topul-companiilor-care-comercializeaza-combustibili-gazosi-in-romania