Romanian Soft Company


Descrierea companiei Romanian Soft Company

Despre RSC
Romanian Soft Company (RSC) este o companie cu capital integral romanesc a carei principala activitate o reprezinta dezvoltarea de sisteme informatice integrate pentru piata interna si internationala de software.
Expertiza RSC cuprinde: analiza de business, custom development, integrare Smart Card, consultanta IT, dezvoltare strategii de securitatea informatiilor, autentificare biometrica, mentenanta si suport tehnic, outsourcing si proiecte Phare.
Romanian Soft Company are certificat Sistemul de Management al Calitatii in conformitate cu standardul SR EN ISO 9001:2001 de catre Societatea Romana pentru Asigurarea Calitatii (SRAC) si OMCAS, institutia de certificare acreditata de Ministerul Roman al Apararii Nationale. Casa Nationala de Asigurari de Sanatate si Centrul de Statistica Sanitara si Documentare Medicala atesta faptul ca sistemele informatice oferite de RSC respecta cerintele de standardizare si codificare recomandate de Ministerul Sanatatii. Ca o recunoastere a competentelor si expertizei in utilizarea tehnologiilor Microsoft, Romanian Soft Company este, din anul 2005, Microsoft Certified Partner.
Profesionalismul specialistilor RSC este atestat prin certificarile detinute de acestia, precum: Microsoft Certified Solution Developer, Microsoft Certified Application Developer for .NET, Master of Quality Management, Brain Brench Certified, Master of Business Administration.
Romanian Soft Company ofera solutii performante de e-Health si e-Business, fiind partenerul IT de succes a peste 40 de companii de referinta si institutii medicale din Romania: spitale clinice, de urgenta, judetene si municipale, centre medicale, policlinici, laboratoare, servicii de ambulanta si case de asigurari de sanatate.

Despre ISO/IEC 27001

Standardul ISO/IEC 27001 se adreseaza companiilor din domeniile: financiar-bancar, tehnologia informatiilor, industrial, comercial, guvernamental sau chiar si organizaţiilor non guvernamentale, atata timp cat exista preocuparea pentru protejarea informatiilor proprii, dar si ale partenerilor de afaceri si clientilor.
Standardul ISO/IEC 27001:2005 stabileste cererintele si criteriile pentru implementarea, operarea, monitorizarea, revizia, mentenanta si imbunatatirea sistemului de management al securitatii informatiilor in contextul riscurilor de ansamblu la care este supusa organizatia. De asemenea, sistemul de management al securitatii informatiilor ofera managerilor un control mai bun asupra fluxurilor de informatii din organizatie si reduce costurile aferente managementului riscului.
ISO/ IEC 27001 se aliniaza standardelor ISO 9001 si ISO 14001, toate cele trei standarde continand elemente si principii de sistem comune, ceea ce face posibila integrarea acestor sisteme pentru adoptarea unui sistem unic de management in organizatie.

Despre DNV
Det Norske Veritas (DNV) este unul din primele cinci organisme de certificare din lume cu o experienta internationala de circa 180 de ani in furnizarea de servicii privind managementul riscului. DNV este o companie internationala cu 300 de birouri in 100 de tari, fiind certificata de Serviciul de Acreditare din Marea Britanie- UKAS.
UKAS reprezinta organismul de acreditare din Marea Britanie, singurul recunoscut de guvernul britanic privind standardele agreate international, ce ofera servicii de certificare, testare, inspectie sau evaluare.


Comunicate Romanian Soft Company :

Vezi toate comunicatele companiei Romanian Soft Company.