Poze Savoiu

 • BARTOLOMEU CONSTANTIN SAVOIU A FOST REVOCAT DIN FUNCTIA DE MARE MAESTRU AL MARII LOGI NATIONALE UNITE DIN ROMANIA

  Poza: BARTOLOMEU CONSTANTIN SAVOIU A FOST REVOCAT DIN FUNCTIA DE MARE MAESTRU AL MARII LOGI NATIONALE UNITE DIN ROMANIA

 • CU TOATE CA A FOST EXCLUS SI RADIAT DIN MAREA LOJA NATIONALA UNITA DIN ROMANIA CONSTANTIN BARTOLOMEU SAVOIU CONTINUA SA DEZINFORMEZE OPINIA PUBLICA

  Poza: CU TOATE CA A FOST EXCLUS SI RADIAT DIN MAREA LOJA NATIONALA UNITA DIN ROMANIA CONSTANTIN BARTOLOMEU SAVOIU CONTINUA SA DEZINFORMEZE OPINIA PUBLICA

 • BARTOLOMEU CONSTANTIN SAVOIU, MARE MAESTRU AL MARII LOJI NATIONALE UNITA DIN ROMANIA DECLARA: 'AM LICHIDAT INFLUENTA NEFASTA A CUPLULUI ANCA NICOLESCU-ANDRE SZAKVARY SI ACOLITII DIN OBEDIENTA NOASTRA”

  Poza: BARTOLOMEU CONSTANTIN SAVOIU, MARE MAESTRU AL MARII LOJI NATIONALE UNITA DIN ROMANIA DECLARA: 'AM LICHIDAT INFLUENTA NEFASTA A CUPLULUI ANCA NICOLESCU-ANDRE SZAKVARY SI ACOLITII DIN OBEDIENTA NOASTRA”

 • 1.Convocarea de catre Bartolomeu Constanti Savoiu a Adunarii Generale a MLNUR in data de 10.01.2009 in sala Paris a Hotelului Novotel din Bucuresti, este nelegala.

  Poza: 1.Convocarea de catre Bartolomeu Constanti Savoiu a Adunarii Generale a MLNUR in data de 10.01.2009 in sala Paris a Hotelului Novotel din Bucuresti, este nelegala.

 • SmartOne UAV este controlat prin telecomandă

  Poza: Blom operează SmartOne UAV în Republica Moldova

 • Blom România acordă asistenţă tehnică de 3,95 milioane lei în domeniul termoficării urbane

  Poza: Blom România acordă asistenţă tehnică de 3,95 milioane lei în domeniul termoficării urbane

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul savoiu.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la savoiu. Pozele pe tema savoiu cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul savoiu, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la savoiu, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la savoiu.