Care Sunt Costurile Suplimentare De Achizitie A Unor Rulouri Exterioare

BUCURESTI - 29 martie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Industrie

Daca sunteti interesati de rulouri exterioare pret, aflati ca la costul de achizitie a unor astfel de accesorii pentru locuinte, trebuie sa mai platiti si alte costuri suplimentare, dupa cum urmeaza.

Daca sunteti interesati de rulouri exterioare pret, aflati ca la costul de achizitie a unor astfel de accesorii pentru locuinte, trebuie sa mai platiti si alte costuri suplimentare, dupa cum urmeaza.

 

1.TVA

Ca sa va faceti un exemplu, va spunem ca pretul fara TVA al unui rulou exterior aplicat cu dimensiunea de 800 x 1200 mm este in jur de 250 RON, in timp ce pretul fara TVA al unui rulou suprapus de 1800 x 1500 mm este de 420 RON. La aceste preturi, trebuie sa mai adaugati si TVA.

 

2.Masuratori

In general, masuratorile sunt gratuite, nu si daca va razganditi si nu mai cumparati rulouri de la firma care vine sa va ia masuratorile la ferestre, sau la usi, acolo unde doriti sa montati rulourile exterioare. Se considera in mod normal ca atat timp cat chemati o echipa sa ia masuratori la ferestre, respectiv usi, veti si cumpara in viitorul apropiat si rulourile care sa se monteze in zonele respective. De aceea, multe dintre aceste echipe nici macar nu isi iau vreo masura de siguranta, gandindu-se ca oamenii isi vor pastra cuvantul dat si vor cumpara rulouri exterioare in urmatoarea saptamana dupa masuratori. Problema este ca multi se razgandesc dupa ce masuratorile sunt luate si se adreseaza altor companii. Din acest motiv, echipele de specialisti care iau masuratori la ferestre sau usi semneaza un contract prin care solicitantii vor plati o suma de bani in cazul in care nu vor mai apela la ei si pentru montajul rulourilor pe care ar trebui sa le cumpere.

 

3.Montaj

Ca si masuratorile, montajul este gratuit in cele mai multe dintre cazuri. In plus, in cazul montajului, echipa de specialisti este sigura ca solicitantii vor plati suma de bani aferenta rulourilor, din moment ce ei merg la solicitanti acasa pentru a monta acele rulouri. In cazuri rare, montajul se plateste separat de rulouri, si se adauga la costul acestora.

 

4.Transport

Transportul nu se plateste pentru un anumit numar de kilometri. Daca comandati de pe Internet de la o firma care se afla la 200 km distanta de dumneavoastra, este posibil sa platiti o suma de bani pentru transport si livrare, si de asemenea pentru depozitare, daca nu sunteti gasit acasa in ziua livrarii.

 

5.Accesorii suplimentare

Cei interesati de rulouri exterioare pret stiu desigur ca rulourile sunt de doua tipuri in ceea ce priveste sistemul de actionare: manuale si electrice. Ei bine, in cazul celor electrice, ei trebuie sa mai plateasca si un motor (care poate sa ajunga si pana la 1000 RON). In plus, pentru confort maxim pot opta pentru o telecomanda, al carei pret se poate ridica la 50-80 RON.

Vezi mai multe pe: http://www.scharx.ro/

Despre Kondor Invest

Vezi mai multe pe site-urile noastre