Cum sa alegi un carucior perfect

BUCURESTI - 11 aprilie 2012

Comunicat tip General in Afaceri

Ca sa fiti siguri ca veti avea un carucior pentru copii cat mai mult timp intr-o stare buna de functionare, trebuie sa respectati anumite reguli impuse de fabricant.

 Unele insa nu sunt impuse de nimeni, ci doar de bunul simt. Despre acestea am dori sa va vorbim astazi.

Toata lumea stie ca daca se umbla in mod necorespunzator si fara autorizatie la o anumita componenta a unui obiect, in cazul nostru un carucior pentru copii, se poate distruge garantia. Ei bine, nu numai garantia poate avea de suferit, ci si copilul care poate avea probleme de coloana sau in a dormi, daca salteaua caruciorului nu este pozitionata cum trebuie, daca pernuta se foloseste in mod gresit si asa mai departe.

Un carucior pentru copii nu trebuie coborat pe scari, deoarece anumire roti se pot deforma, ceea ce va duce la o inaltime diferite a anumitor roti fata de altele. Rugati intotdeauna pe cineva, daca nu puteti singur/a sa va ajute sa coborati caruciorul. Si inca un lucru: cand faceti asa ceva, aveti grija ca micutul sa nu fie inauntru.

Cand opriti caruciorul in parc pentru a vorbi cu o cunostinta, trageti frana de mana sau tineti in permanenta manerul, pentru ca nu puteti sti ce panta exista si caruciorul poate sa plece singur de pe loc. De asemenea, la plecare nu uitati sa decuplati frana de mana, pentru ca s-ar putea distruge. Nu este o frana de mana ca in cazul unui automobil, ci mult mai firava.

Despre Kondor Invest

importator articole cangaroo sc.nichiduta trading.srl