Cum utilizezi eficient cuvintele cheie in procesul de optimizare site

BUCURESTI - 19 noiembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Media / Publicitate, Internet

Optimizarea unui site are nevoie de alegerea unor cuvinte cheie reprezentative pentru site-ul respectiv

Cum utilizezi eficient cuvintele cheie in procesul de optimizare site

Optimizarea unui site are nevoie de alegerea unor cuvinte cheie reprezentative pentru site-ul respectiv. Acestea rezuma intr-un fel sau altul, intentiile de cautare ale utilizatorilor. Cuvintele cheie pot fi desigur si expresii cheie, insa termenul vine din englezescul “keywords” si a fost tradus ca atare. Cuvintele cheie joaca un rol foarte important in procesul de optimizare a unui site pentru motoarele de cautare. Utilizatorii vor gasi site-ul in functie de anumite cuvinte cheie. Daca acestea nu sunt alese corect, ganditi-va cat de eficent mai este intreg procesul de optimizare.

 

Cuvintele cheie conduc la o targetare precisa a utilizatorilor, astfel ca doar cei direct interesati de produsele sau serviciile oferite vor ajunge la site-ul tau. Indicat ar fi ca atunci cand se construieste site-ul sa se aiba in vedere procesul de optimizare, acesta fiind construit in functie de cuvintele cheie care doresc sa fie optimizate. Alege cuvintele cheie care aduc trafic in site, facand o analiza a acestora, dar si o analiza a cuvintelor cheie care aduc trafic pe site-urile concurentei tale directe. In cazul in care utilizezi deja programul de publicitate Google Adwords poti sa extragi de acolo cuvintele cheie relevante pentru business-ul tau.

 

Numarul de cuvinte cheie in functie de care urmeaza sa fie optimizat site-ul tau nu trebuie sa fie prea mare. Indicat ar fi sa se utilizeze 1-2 cuvinte pentru fiecare pagina, densitatea cuvintelor sa fie corespunzatoare iar optimizarea sa fie realizata de experti SEO. Cuvintele cheie reprezinta un factor esential pentru o optimizare site de succes. Pentru o promovare site eficienta, acordati o deosebita atentie procesului de alegere a cuvintelor cheie.

Vezi mai multe pe : www.promovareseo.ro

Despre Kondor Invest

Vezi mai multe pe site-urile noastre