De ce iubesc copiii masinutele electrice?

Bucuresci - 29 iunie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Copiii iubesc joaca, fiind activitatea care ii ajuta sa se dezvolte armonios.

Daca in joaca lor sunt ajutati si de anumite jucarii minunate, joaca se transforma intr-o distractie de neuitat. Masinutele electrice sunt jucariile foarte indragite de copii, ce le permite sa iasa in aer liber, sa isi dezvolte abilitati specifice condusului si sa beneficieze de clipe minunate.

 Masinutele nichiduta electrice imita masinile adevarate, doar ca au dimensiuni mai mici, Acestea beneficiaza insa de sisteme de franare, de viteze, de volan cu directie, centuri de siguranta, iar unele modele pot fi dotate cu sunete si lumini. Masinutele electrice functioneaza pe baza de baterii de 6, 12 sau 24 volti si de asemenea, pot fi controlate extern prin radiocomanda. Astfel, parintii pot sta linistiti deoarece detin controlul asupra masinutelor, atunci cand cei mici fie se indeparteaza de ei, fie merg cu viteza prea mare. Masinuta are doar trei trepte de viteza, deci nu reprezinta nici un pericol pentru cei mici.

 Copiii iubesc masinutele electrice  deorece au un design foarte atractiv, pot merge singure si mai mult, pentru ca reprezinta copii fidele ale masinilor reale. Toti copiii viseaza sa fie oameni mari si sa aiba propria lor masina pe care sa o conduca si de care sa aiba grija. Parintii pot indeplini acum aceasta dorinta, achizitionand masinute electrice potrivite pentru copii cu varste care incep chiar de la 1 an.Vezi preturi pe www.masinute-electrice-copii.ro

Despre Kondor Invest

Importator cangaroo in romania