Design inovator cu usi de garaj de la Scharx

BUCURESTI - 4 mai 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Industrie

Usile de garaj confectionate de compania noastra indeplinesc cele mai inalte standarde de calitate si design.

Usile de garaj confectionate de compania noastra indeplinesc cele mai inalte standarde de calitate si design. Materialele folosite pentru realizarea acestora sunt importate din tari europene recunoscute pentru standardele inalte utilizate pentru fabricarea materialelor. De asemenea, fabrica nostra dispune de cele mai performante tehnologii, iar compania de cei mai buni specialisti.

 

Designul usilor de garaj doreste sa satisfaca toate exigentele impuse de rigorile unei estetice perfecte. Usile pot fi echipate cu diverse accesorii, iar actionarea poate fi manuala sau automata.

 

Culoarea usilor de garaj poate fi aleasa dintr-o gama larga, iar modelul adaptat in functie de preferinte si amenajarea existenta. Garajul este un element foarte important, iar usile trebuie sa asigure protectia autoturismului, un acces facil dar si un design remarcabil.

 

Montajul profesionist realizat de catre echipele noastre de experti, va ajuta la functionarea ireprosabila a usilor, de asemenea, avand o contributie importanta pentru obtinerea unui aspect estetic ireprosabil.

 

Scharx va ofera la preturi corecte usi de garaj de calitate. Fie ca alegeti usi garaj rulou sau sectionale, cu siguranta veti fi un client pe deplin multumit. Pentru mai multe informatii, nu ezitati sa ne contactati:

 

Website: www.scharx.ro

Orange : 0757.082.001

Despre Kondor Invest

Mai multe detalii pe site-ul nostru