Designeri celebri de rochii de mireasa: Vera Wang

BUCURESTI - 8 mai 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle, Social

Vera Wang, patinatoarea chinezoica ajunsa redactor de moda la celebra revista „Vogue”, este astazi decretata peste tot in lume „zeita nuntilor rafinate”.

 

           Familiile Trump , Clinton, Beckham, Huston, Gore sau Obama o invita la discutii private pentru a-i cere sfatul in organizarea celor mai spectaculoase nunti si a celor mai rafinate dineuri. Fara niciun fel de studii formale de design sau arta, Vera Wang si-a creat propriul stil, apreciat, sofisticat si unic. De la rochiile sale de mireasa pana la liniile sale de cadouri pentru nunta, orice produs semnat de Vera Wang ocupa pentru totdeauna mintea, ochiul si sufletul celui care il vede, il poarta sau il foloseste.

            Rochiile sale de mireasa absolut unice au fost alese de catre Victoria Beckham, Jennifer Lopez, Sharon Stone, Uma Thurman, Chelsea Clinton, Karenna Gore, Ivanka Trump, Mariah Carey. Valentina Pelinel, modelul roman cu o cariera de succes in Statele Unite nu si-a putut imagina nunta decat intr-o rochie Vera Wang curajoasa si atipica, cu o dublura a corsajului din dantela neagra si cu celebra panglica neagra in talie.

            Vera Wang apreciata pentru inspiratia si curajul cu care a introdus negrul in rochiile de mireasa isi „semneaza” rochiile dar si colectiile complementare de produse cu panglici, flori si funde supra-dimensionate. Sharah Jessica Parker si Michelle Obama ii poarta creatiile la evenimente „red carpet” pentru ca rochiile Verei Wang estompeaza punctele slabe, evidentiaza calitatile trupului si umplu privirile celor din jur cu o admiratie neconditionata. Cele mai celebre productii de televiziune, precum „Sex in The City” si „Gossip Girl” o prezinta pe Vera ca pe un guru al stilului.  

            Organizarea nuntii pentru Creatorii de Nunti implica un model simplu: visul tau, un plan si munca pentru a realiza acel vis. Nunta ta nu este diferita de celelalte realizari mai mici sau mai mari din viata ta, insa munca mai grea este cea de planificare. Asadar, daca ai un plan bun, executarea este mai usoara. Cu asta dorim sa te ajutam noi, cei de la Creatorii de Nunti. Conceptul este unul simplu, eficient si foarte elegant, fiind o alternativa rafinata pentru cei ce isi doresc o organizare nunta moderna. Astfel, te poti bucura de cele mai frumoase aranjamente nunti si decoratiuni nunta care te reprezinta. Apelarea la creatori de nunta profesionisti este un gest civilizat, ce ofera un anumit statut social si a aparut datorita necesitatii crearii unei imagini unitare la nunta ta.

            Obiectele cu care ne inconjuram: aranjamente nunti si decoratiuni nunta contribuie esential la crearea unor stari anume si vorbesc fara cuvinte despre personalitatea, stilul si valorile pe care le ai sau la care aspiri.

            Viziteaza acum site-ul Creatorilor de Nunti pentru mai multe detalii. Iti vom oferi preturi preferentiale de la furnizori de incredere si nu vom percepe nicio taxa pentru organizarea efectiva a nuntii tale.