Eficienta si performanta cu sisteme de automatizari porti

BUCURESTI - 15 iunie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Industrie

Cum majoritatea lumii a devenit posesoare de masini, in mod clar si cerintele care se formeaza in jurul acestui fapt au devenit la fel de cautate

Cum majoritatea lumii a devenit posesoare de masini, in mod clar si cerintele care se formeaza in jurul acestui fapt au devenit la fel de cautate. Pentru cei al caror domiciliu se afla in mediul rural inconvenientul deschiderii si inchiderii portilor este destul de prezent, astfel compania Scharx va pune la dispozitie o variata gama de automatizari porti.
Functionabilitatea acestor sisteme de automatizari porti , ce sunt folosite in spatiul exterior suspuse in mod constant intemperiilor si capriciilor vremii, depinde de minimul temperaturilor, astfel iarna rezista la temperaturi scazute de pana la -20° iar vara, la temperaturi ce urca spre +50°.
Pentru o poarta alcatuita dintr-un singur canat sau doua canate mai inguste achizitionarea de automatizari porti batante poate reprezenta decizia eficienta. Puteti alege intre automatizari porti batante cu brat, cele cu brat articulat si automatizari porti batante ingropate, in functie de bugetul de care dispuneti si de caracteristicile pe care le cautati la un astfel de sistem.
Diferentele de pret nu trebuie sa sta in calea alegerilor dumneavoastra, de aceea compania Scharx va ofera sisteme de automatizari porti culisante la preturi asemanatoare celor de automatizari porti batante, pentru a exista usurinta luarii unei decizii mai potrivite.
In plus, in privinta montarii acestor automatizari porti, avem o echipa profesionista a carei siguranta si performanta in montare este declarata de clientii nostrii satisfacuti iar intregul cost este inclus in pretul achizitionarii atat de automatizari porti batante cat si de automatizari porti culisante.
Aflati mai multe detalii pe site-ul nostru www.scharx.ro sau www.automatizari-porti.org iar pentru a comanda sunati la urmatoarele numere de mobil: 0757.082.700 si 0757.082.717.

Despre Kondor Invest

Mai multe pe site-ul nostru

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/scharx-srl/eficienta-si-performanta-cu-sisteme-de-automatizari-porti