Intrarile in spatiile comerciale necesita o securizare de calitate

BUCURESTI - 18 aprilie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Industrie

Spatiile comerciale necesita o securizare eficienta dar si cu un aspect deosebit de placut, mai ales daca este vorba de spatiile comerciale din cadrul mall-urilor sau daca ne referim la magazine pretentioase

Spatiile comerciale necesita o securizare eficienta dar si cu un aspect deosebit de placut, mai ales daca este vorba de spatiile comerciale din cadrul mall-urilor sau daca ne referim la magazine pretentioase. O solutie foarte eficienta de securizare a spatiilor este reprezentata de grilajele metalice care pot fi confectionate in diferite modele, cu o estetica deosebita.

 

In functie de necesitatile spatiului, grilajele pot fi cu lamela perforata, cu lamela plina sau grilaje tip retea in diferite forme. Dumneavoastra puteti realiza aceste grilaje la comanda, alegand modelul si culoarea potrivita. Grilajele cu lamela perforata permit aerisirea spatiului, astfel curentii de aer pot circula prin spatiul securizat.

 

Inchiderea grilajelor se realizeaza cu yala, simpla sau dubla, grilajele se pot vopsi intr-o gama foarte variata de culori si se bucura atat de un design deosebit cat si de o functionalitate excelenta.

 

Scharx .ro confectioneaza o gama variata de grilaje metalice , utilizand doar materiale de cea mai inalta calitate, beneficiind de iscusinta unei echipe de profesionisti si a unor utilaje performante. Gama larga de produse realizate si comercializate de Scharx va ofera posibilitatea de a beneficia de cele mai eficiente solutii pentru spatiile dumneavoastra rezidentiale si comerciale.

Pentru mai multe informatii despre grilaje, grilaje metalice si grilaje mobile la cele mai bune preturi, nu ezitati sa ne contactati.

Despre Kondor Invest

Mai multe informatii pe site-ul nostru