Masinute electrice cu acumulatori de 24 V

Bucuresci - 18 iulie 2012

Comunicat tip General in Afaceri

Jeep-ul Gaucho Superpower este una din masinutele electrice care are o baterie foarte mare

cu o rezistenta ce le va oferi copiilor plimbari lungi si distractive. Design-ul foarte complex dar si foarte atragator al acestei masinute, aduce in general o maxima incantare atat celor mici cat si celor mari.

 Masinuta este echipata cu super dotari si seamana foarte bine cu un Jeep adevarat. De la exterior pana la cel mai mic detaliu din interior, aceasta masinuta este perfect proiectata atat din punct de vedere estetic cat si functional. Scaunele sunt reglabile, astfel copilul va incapea indiferent de dimensiune. Mai mult, scaunele sunt imbracate in material de calitate, usor de curatat si de intretinut.

 Masinuta electrica Gaucho Super Power este dotata cu radio FM, claxon, schimbator de viteze, centuri de siguranta, chiar si o cutie de scule. Cu aceasta masinuta, copiii pot parcurge orice fel de teren, fie ca este accidentat sau in panta. Aceste modele sunt ideale pentru drumuri de munte, in care cei mici pot experimenta bucuria aventurii si a conducerii unei masinute ce seamana cu un Jeep adevarat, doar ca este mai mica.Vezi preturi pe masinute-electrice-copii.ro

 Pentru momente de distractie, aventura si maxima veselie, masinutele electrice sunt cu adevarat potrivite. Masinutele cu bateria de 24 V ofera posibilitatea unor plimbari mai lungi, deci beneficierea de mai multa distractie. Modelele de masinute electrice de 24 V sunt mai putine dar mai puternice.Comanda Online AIci (http://www.shopnichiduta.ro/masinute-electrice-38s.html)

Despre Kondor Invest

sc.nichiduta trading.srl