Prezentare Rulouri Exterioare Din Aluminiu

BUCURESTI - 30 mai 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Industrie

Instalarea unor rulouri exterioare din aluminiu poate sa reprezinte solutia ideala atat pentru o locuinta privata cat si pentru o cladire de tip administrativ

Prezentare Rulouri Exterioare Din Aluminiu

Instalarea unor rulouri exterioare din aluminiu poate sa reprezinte solutia ideala atat pentru o locuinta privata cat si pentru o cladire de tip administrativ. De ce? Deoarece creste nivelul securitatii din momentul in care acestea sunt amplasate si asta pentru ca manevrarea lor se va face doar din interior, astfel ca riscul unei eventuale spargeri a locuintei sau a unui birou scade semnificativ.

Pe langa factorul de securitate, se realizeaza si o izolare fonica mai mare ceea ce confera caminului dumneavoastra sau biroului mai multa liniste, tinand la departare zgomotele venite din exterior. Datorita tipului de material utilizat si a felului in care sunt executate, rulourile ofera o stabilitate in timp deosebita, iar comportarea acestora in timp nu va fi influentata de factori precum schimbarile de temperatura, umiditatea sau alte vicii ale naturii.

In ceea ce priveste procesul de vopsire al acestor rulouri exterioare din aluminiu se realizeaza in camp electrostatic ceea ce duce la o rezistenta mai ridicata in timp la decolorare, astfel ca elementele isi vor pastra culoarea lor originala pentru mai mult timp. Acest strat de vopsea aplicat este rezistent atat la zgarieturi, cat si la impact sau umiditate.

Datorita multitudinii de culori disponibile, aceste rulouri exterioare pot ajuta la individualizarea fatadei casei dumneavoastra, pe langa celelalte beneficii de care am amintit mai sus, astfel ca se imbina frumosul cu utilul.

Trebuie mentionata de asemenea manevrabilitatea de care aceste rulouri exterioare din aluminiu dau dovada, astfel ca exista numeroase sistem de manevrare in functie de greutatea rulourilor. Puteti alege un sistem de actionare cu intermediul panglicii, cu cremaliera sau cu sprijinul unui motor electric. Cel din urma este si cel mai bun deoarece confera cea mai usoara manevrare, acesta putand de asemenea fi integrat in sisteme mai complexe de manevrare.

Manevrarea unui astfel de sistem electric se poate realiza atat prin utilizarea unui intrerupator banal, cat si prin folosirea unei telecomenzi sau a unui sistem ce poate fi programat, astfel ca dumneavoastra puteti selecta la ce ora din zi sa se deschida rulorile si la ce ora sa coboare la loc.

Si nu in ultimul rand, un alt avantaj ce trebuie mentionat legat de aceste rulouri exterioare din aluminiu este usurinta in ceea ce priveste mentenanta. Spunem asta deoarece se curata prin spalare si nu necesita vopsire. Mai mult decat atat, dumneavoastra nu o sa fiti nevoiti sa gresati elementele ce se afla in miscare. Este totusi de recomandat ca la cativa ani sa se faca o revizie pentru a fi siguri ca totul functioneaza corespunzator.

Despre Kondor Invest

Mai multe detalii pe site-ul nostru