Reducere de 40% la cartea excepţionalã “Fluturele negru”

BUCURESTI - 9 mai 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Retail

Comandã în ziua de 18.05.2012 pe www.elenafrancisc.ro aceastã carte si beneficiezi de 70% reducere.

Comandã în ziua de 18.05.2012 pe www.elenafrancisc.ro  aceastã carte si beneficiezi de 70% reducere.

 

Autorul Richard Moss şi‑a luat doctoratul în medicină în 1972. Însă după cîţiva ani de practică a medicinii generale, o realizare care i‑a schimbat viaţa l‑a condus către adevărata chemare: explorarea trezirii spirituale şi integrarea ei în viaţa de zi cu zi. Cele cinci cărţi ale sale, How Shall I Live, The I That Is We, The Black Butterfly, The Second Miracle şi Words That Shine Both Ways, au fost traduse în cinci limbi şi vorbesc cu claritate şi intuiţie excepţională despre harul şi obligaţiile pe care le presupune această etapă esenţială a evoluţiei umane.

 

De peste douăzeci şi cinci de ani, Richard lucrează îndeaproape cu grupuri, ajutînd oameni din toată lumea să‑şi găsească esenţa profundă şi astfel să‑şi transforme viaţa. Richard trăieşte în California împreună cu soţia lui, Ariel, şi are trei copii adulţi.

 

Într‑o relatare impresionantă a trezirii lui spirituale, Richard Moss povesteşte cum un fluture negru s‑a aşezat pe fruntea lui şi în următoarea clipă realitatea s‑a întors pe dos. El a fost catapultat la un nivel nou al conştiinţei, în care explicaţiile obişnuite ale vieţii nu mai erau valabile.

 

Fluturele Negru este o invitaţie la creativitate fundamentală, la schimbare esenţială, nu doar a ideilor, ci şi a temeiului însuşi al vieţii noastre. Ea ne cheamă la vitalitate radicală, la limita maximă a conştiinţei şi la o viziune impresionantă a potenţialului condiţiei umane.

 

Avem de a face cu o explorare provocatoare pentru gîndire a procesului de transformare a conştiinţei, care ni se întîmplă tuturor. Doctorul Moss cercetează impactul transformării asupra culturii, punînd sub semnul întrebării supoziţiile noastre cu privire la sănătate, sexualitate, război, creşterea copiilor şi – cel mai important – felul cum abordăm viaţa în întregime. El a compus o simfonie a misterului şi frumuseţii care revendică totodată energia secretelor noastre întunecate.

 

Despre Kondor Invest

Mai multe pe site-ul nostru

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/scharx-srl/reducere-de-40-la-cartea-excepional-fluturele-negru