Rulouri exterioare de calitate, la pret de producator

BUCURESTI - 24 noiembrie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii

Cu o atitudine orientata catre dezvoltare, dorim sa devenim un leader pe piata rulourilor exterioare

Rulouri exterioare de calitate, la pret de producator
 Increderea ta ne obliga 

Scharx Romania

Cu o atitudine orientata catre dezvoltare, dorim sa devenim un leader pe piata rulourilor exterioare. Pentru noi cel mai important este sa oferim intotdeauna calitate la un pret corect. Avem o conduita deschisa fata de clienti si parteneri si realizam doar produse competitive.

Ne ocupam cu productia, comercializarea si montajul de rulouri exterioare, respectandu-ne promisiunea unui pret corect pentru cele mai bune produse. Investim in angajatii nostri pentru ca ei sa realizeze doar produse de calitate.

Oferim rulouri exterioare aluminiu de o calitate exceptionala, folosind doar tehnologii moderne si un personal calificat, totul pentru ca ne focalizam pe satisfacerea nevoilor clientilor.

Si pentru ca dorim rezultate durabile, in calitate de companie dinamica venim intotdeauna cu noi oferte la produsele noastre. Pentru rulouri exterioare pret, va invitam sa accesati website-ul nostru:www.exterioare-rulouri.ro. De asemenea, ne puteti contacta in mod direct la numarul de telefon: 0756.834.942.

Dorim sa satisfacem la un nivel superior exigentele clientilor, de aceea va oferim oferte personalizate si servicii complete. Dumneavoastra nu va ramane decat sa ne contactati.

Despre Kondor Invest

Scharx Romania a luat fiinta in anul 2003 , in tot acest timp avand peste 1,000 de clienti satisfacuti, Incercam pe viitor sa extindem in toata tara astfel orice sa poata avea acces la produsele comercializate de noi