Rulouri exterioare din aluminiu sau din PVC?

BUCURESTI - 21 mai 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Industrie

Compania Practix iti pune la dispozitie mai multe sisteme din aluminiu sau din PVC, pentru rulouri exterioare. Acestea sunt sisteme moderne, de o calitate desavarsita, ce pot fi utilizate pentru diferite constructii, deja realizate sau in curs de executie.

Compania Practix iti pune la dispozitie mai multe sisteme din aluminiu sau din PVC, pentru rulouri exterioare . Acestea sunt sisteme moderne, de o calitate desavarsita, ce pot fi utilizate pentru diferite constructii, deja realizate sau in curs de executie. 

Sistemele de rulouri actioneaza ca o bariera termica impotriva frigului, casa ta fiind mult mai calduroasa. Astfel, costurile alocate pentru incalzirea locuintei tale vor fi mult mai mici. In acelasi fel vara, aparatele de aer conditioanat sau ventilatoarele vor fi utilizate mult mai putin, deorece sistemele de rulouri, din aluminiu sau din PVC, vor mentine in locuinta o temperatura optima.

Rulouri din aluminiu

Cele mai des cumparate rulouri sunt cele din aluminiu, deoarece intrunesc toate avantajele unor rulouri de calitate superioara. Sistemele de rulouri din aluminiu sunt concepute pentru a fi montate la constructiile deja existente. Datorita gamei cromatice largi, acestea sunt un element decorativ ideal, care poate fi adaptat in functie de designul cladirii. Elementele din foaie de aluminiu, de inalta calitate sunt mai rezistente la abraziune si intemperii. Rulourile din aluminiu se bucura de anumite avantaje care le confera o durata de viata mai indelungata. Acestea rezista intre 15 si 20 de ani, in functie de calitatea materialelor, dar si a montajului. De asemenea, pe langa izolatia termica, ele ofera si una fonica.

Rulouri din PVC

Sistemul de rulouri din PVC este folosit in special la cladirile noi, dar si in eventualitatea unei cladiri mai vechi, in cazul unuei modernizari sau a schimbarii ferestrelor. Gama de  rulouri PVC  reprezinta o alternativa economica la rulourile de aluminiu. Sistemele de rulouri PVC sunt realizate din materiale rezistente. Durata medie de viata pentru astfel de rulouri PVC este de 10 ani. Acestea sunt usor de utilizat si de intretinut.

In concluzie, rulourile exterioare sunt intodeauna realizate din materiale de calitate, care iti vor garanta o durata de viata indelungata, timp in care ele nu necesita vopsire si ingrijiri suplimentare, pentru ca nu ruginesc si nici nu putrezesc.

Consulta acum oferta Practix de rulouri exterioare de aluminiu si ia legatura cu unul dintre consultantii nostri.

Despre Kondor Invest

Vezi mai multe pe site-urile noastre