Sistemele de automatizari porti, o experienta a confortului desavarsit

BUCURESTI - 23 iulie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Industrie

Solutiile de automatizari porti pot fi montate atat pe portile rezidentiale cat si in cadrul celor industriale, indiferent de tipul de poarta sau de vechimea acesteia. Pentru ca accesul in curte sa poata fi realizat cat mai rapid si fara niciun fel de efort, nu ezitati sa achizitionati sisteme de automatizari porti .

Poarta batanta

Poarta batanta

Solutiile de automatizari porti pot fi montate atat pe portile rezidentiale, cat si in cadrul celor industriale, indiferent de tipul de poarta sau de vechimea acesteia. Pentru ca accesul in curte sa poata fi realizat cat mai rapid si fara niciun fel de efort, nu ezitati sa achizitionati sisteme de automatizari porti. Durata de viata mare a acestor produse, inovatia si, de asemenea, tehnologia avansata, toate sunt puse in slujba confortului dumneavoastra personal.

 

In lumea tehnologiei schimbarile se realizeaza foarte rapid, insa acum va prezentam cele mai noi si mai performante sisteme de automatizari porti, pentru ca actionarea acestora sa se rezume la o simpla apasare a unui buton pe telecomanda. Calitatea superlativa a acestor sisteme aduc o serie larga de avantaje pentru dumneavoastra - de la fotocelule care detecteaza obstacolele din calea portii pana la o semnalizare sonora si luminoasa.

 

Montajul sistemelor de automatizari porti trebuie neaparat sa fie efectuat de profesionisti cu experienta in acest domeniu, care vor realiza o munca impecabila pentru ca dumneavoastra sa va puteti bucura de produs si de avantajele acestuia pe toata durata lui de viata. Fie ca beneficiati de porti mai noi sau de unele mai vechi, sistemele de porti batante ">automatizari porti batante si porti culisante ">automatizari porti culisante pot fi montate fara probleme. Experienta pe care o veti avea dupa aceasta achizitie va face o mare diferenta in viata dumneavoastra. Astfel ca veti putea sa intrati in curte fara efort, sa iesiti rapid si sa nu mai aveti probleme cu actionarea manuala a portilor. Aceste sisteme aproape ca sunt o necesitate in ziua de astazi.

Pentru informatii si detalii tehnice despre sistemele de automatizari Scharx accesati www.scharx.ro.

Despre Kondor Invest

Mai multe detalii pe site-urile noastre.