Tot ce trebuie sa stii despre usile de garaj

BUCURESTI - 19 iunie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Industrie

Disponibile intr-o larga gama variata, usile de garaj Practix sunt etanse, sigure si de calitate superioara.

Disponibile intr-o larga gama variata, usile de garaj Practix sunt etanse, sigure si de calitate superioara. Componentele lor sunt facute sa reziste capriciilor vremii pe o perioada indelungata. Sistemele de rulare sunt robuste si silentioase, iar panourile rezista perfect la intemperii si necesita un minim de ingrijire. Ele au nevoie doar sa fie spalate din cand in cand. In plus, usile de garaj de la Practix pot imbunatati ansamblul estetic al casei tale, te ajuta sa-ti securizezi locuinta si-ti fac viata mai comoda si de ce nu mai frumoasa.

            Aceste usi sunt confectionate din panouri tip sandwich cu grosime optima ce ofera un grad sporit de termoizolare, ele nu absorb umezeala si-ti protejeaza incinta impotriva prafului, dar si impotriva tentativelor de intrare prin efractie. Fetele exterioare sunt confectionate din otel rezistent si au o bogata gama coloristica, pentru a se asorta cu locuinta ta. Produsele noastre respecta cele mai noi norme europene in domeniu.

            Usile Practix se confectioneaza la comanda, in functie de dimensiunile spatiului unde urmeaza sa fie montate. Atunci cand ai nevoie de o usa de garaj care sa se potriveasca proiectului tau, Practix iti vine in ajutor. Cu deschideri variate si inaltimi diferite, portile noastre iti vor oferi cele mai optime solutii.

            Siguranta in exploatare a usilor pentru garaj este prioritatea Practix. Usile ofera protectie in cazul ruperii arcurilor si cablului, iar in cazul actionarii electrice,usaeste prevazuta cu oprire de siguranta la intalnirea obstacolelor.

            De-a lungul perioadei de utilizare, usata de garaj e supusa la o multitudine de solicitari mecanice. Pentru a avea o rezistenta indelungata, panourile pentru usile noastre sunt proiectate sa reziste cu succes atat la presiunea vantului, cat si la loviri accidentale.

            Usile Practix sunt usor de montat. In pachet vei gasi kit-ul complet ce include toate componentele necesare asamblarii si montajului portii precum si instructiunile detaliate de instalare, dar iti recomandam sa apelezi cu incredere la echipele noastre specializate.

            Viziteaza site-ul nostru si consulta oferta Practix de usi de garaj. Nu ezita, ia legatura acum cu unul dintre consultantii nostri.

Despre Kondor Invest

Vezi mai multe pe site-urile noastre

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/scharx-srl/tot-ce-trebuie-sa-stii-despre-usile-de-garaj