Tricicleta, starneste ambitia copiilor

BUCURESTI - 8 martie 2012

Comunicat tip General in Internet

Una dintre cele mai mare probleme cu care se confrunta multi din adolescentii zilelor noastre este lipsa increderii in sine.

. Acest lucru se intampla din cauza unei educatii gresite primite de la parinti, din cauza dezaprobarii lor continue si a faptului ca nu au fost  apreciati pe masura nevoilor lor. Acesta trasatura se formeaza in timp, izvorand din copilarie, din comportamentul parintilor fata de el si a lipsei comunicarii dintre copii si parinti.

 De mic, copilul trebuie sa fie incurajat sa exploreze pentru a intalni lucruri noi, incurajat sa invete din greseli si incurajat sa faca lucruri de care nu se crede capabil. Parintii ar trebui sa inventeze tot felul de jocuri si sa-l implice pe cel mic in cat mai multe activitati care sa-i dea incredere in fortele proprii. In jurul varstei de 2 ani copilului ii place foarte mult sa se joace si sa invete lucruri noi, deci este momentul potrivit sa-i achizitionati o tricicleta.

 Tricicleta il ambitioneaza si il face sa intre in concurenta cu alti copii de varsta lui ceea ce il face sa inteleaga ca el trebuie sa fie mai bun ca sa castige. In modul acesta va avea si un stil de viata activ si cu siguranta bicicleta va fi cadoul pe care si-l va dori la 6 ani.

 Achizitionarea unei triciclete copii se poate face din orice magazin de articole pentru copii, dar mai simplu este sa comandati una de pe site-urile din mediul online de profil, va ajunge direct la usa dumneavoastra fara sa mai fiti nevoiti sa cautati prin magazine.