Solutia ERP pentru gestionarea Serviciilor de Curierat

BUCURESTI - 24 februarie 2010

Comunicat tip General in Afaceri

Fisiere atasate:

63270-centre-cost.png

SeniorERP este sistemul selectat de catre Urgent Curier in vederea cresterii profitabilitatii companiei prin managementul centralizat al costurilor. SeniorERP beneficiaza de know-how-ul incorporat prin implementarile existente la jucatori consacrati din piata serviciilor de curierat, dar si la start-up-uri din acest domeniu.

Solutia ERP pentru gestionarea Serviciilor de Curierat

Cu o CA de 12 mil. EURO, Urgent Curier are in momentul de fata o flota de aproximativ 600 de autovehicule si acopera un numar de 1500 de localitati. Avand 350 de angajati, peste 2000 de clienti si un volum ce depaseste 1200 facturi pe zi, Ugent Curier adreseaza segmentul de piata al companiilor mici si medii.

Pentru companiile de sevicii, SeniorERP reprezinta o platforma decizionala robusta, usor de implementat si utilizat. Flexibilitatea in configurare a sistemului ofera libertatea fiecarui client in construirea propriei structuri de centre de venit si cost. Datele din sistem pot fi grupate dupa diferite criterii, de la cont contabil la tip centru sau tip document si pot fi detaliate pana la nivel de detaliu de document.

Intrebat despre beneficiile asteptate in urma implementarii SeniorERP, Dl. Silviu Saulea, IT Manager Urgent Curier, a raspuns:
“Ne asteptam sa obtinem o evidenta si un control asupra cheltuielilor, sa avem un management al centrelor de profit, previziuni financiare si rapoarte contabile.”

Presiunea costurilor fixe in contextul scaderii accentuate a volumelor de transport, a afectat profitabilitatea serviciilor de curierat. De aceea se impune o restructurare a proceselor, conform noilor parametri financiari:

“Pentru a fi utila la nivel managerial, informatia trebuie sa fie in prealabil consolidata si structurata. Timpul in care o persoana de conducere isi poate fundamenta decizia este limitat. Deci nu este suficient sa oferi informatie de calitate si la timp, trebuie sa-i dai si o forma vizuala intuitiva. Procesul decizional trebuie sa fie unul cursiv, astfel incat atentia sa ramana concentrata pe rezolvarea problemei pana la identificarea solutiilor posibile.” Daniel Toma, General Manager Senior Software

Daca anul 2008 a fost anul marilor achizitii in piata de curierat, in 2010 jucatorii sunt orientati spre consolidare:
“Gestionarea mai buna a costurilor genereaza un profit mai mare in conditiile de piata actuale. Managementul centrelor de cost este vital pentru dezvoltarea firmei. ” Sebastian Balasescu, Administrator Urgent Curier

Dedicat companiilor de Servicii si de Distributie, SeniorERP este unul dintre instrumentele de business care ofera managerilor informatie decizionala vitala. Sistemul de ultima generatie tehnologica permite eliminarea pierderilor operationale curente prin: eliminarea erorii umane, controlul cash-flow-ului, managementul centrelor de venit si cost, automatizarea proceselor repetitive, timpi de reactie rapizi, indicatori economici actualizati in permanenta etc.

Despre SeniorERP
SeniorERP este sistemul de tip Enterprise Resource Planning #1 calitate-pret pentru managementul integrat al proceselor de distributie, productie, servicii.
Datorita tehnologiei de ultima generatie integrata in sistem, SeniorERP are o formula de licentiere flexibila: SeniorERP Express (licente gratuite până la 5 utilizatori), SeniorERP Online (SAAS- abonament lunar de 69 EURO/utilizator), SeniorERP Enterprise.
Pentru mai multe detalii intrati pe www.seniorERP.ro .

Despre Senior Software
Infiintat in 2003, Senior Software este unul dintre cei mai inovativi jucatori pe piata sistemelor software de management al afacerilor. Companie avand capital integral romanesc, Senior Software dezvolta si implementeaza sistemele informatice de ultima generatie, specializate pe verticale de piata, SeniorERP si SeniorCRM.

Senior Software este Microsoft Gold Certified Partner si detine certificare Microsoft pentru SeniorERP in conformitate cu cerintele Microsoft Windows Server, Web Services si .NET Framework.
Senior Software este certificata conform standardelor ISO 9001:2000 pentru sistemul de management al calitatii. Implementarea standardelor ISO pentru managementul calitatii a avut ca scop principal definirea unor procese si obiective masurabile si garantarea replicarii calitatii la standarde inalte in orice activitate desfasurata pentru clientii companiei.Despre Senior Software

Printre clientii Senior Software se numara:
UPS Romania, Curierat Roman Express, Regency Company, Phoenix Contact, Rocast, Side Grup, Technova Invest, General Parmafood, Apollo Mod Distribution, Koelner Romania, Velfina, Dinamic 92 Distribution, S&D Pharma, Immergas Romania, V-Tarus/Farmaceutica Remedia, Mediarom/Wunder Baum, Eximod/Pneumatic, Hofigal, Biochefarm, Mirano International, KG Rulmenti, Rosims Invest, Felder Gruppe, Vitap Echipamente, Sea-Bell Trading, Ficosota Sintez Romania, General Industry, Sentia, Avico International etc.


Senior Software
Str. Mihail Sebastian, nr. 130
050786, sector 5, Bucharest
Phone: +40-21-310 74 81
Fax: +40-21-310 74 83

pr@seniorsoftware.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/senior-software/solutia-erp-pentru-gestionarea-serviciilor-de-curierat