Timp de calitate petrecut in familie

BUCURESTI - 10 martie 2009

Comunicat tip General in Social

Dupa o zi de munca din ce in ce mai stresanta, urmeaza o seara in care ne satisfacem foamea meselor sarite peste zi, suntem asediati de copii - pentru care, adeseori, simtim ca nu mai avem energie -, pregatim in graba ziua ce urmeaza si, deseori, adormim cu televizorul deschis... NU asa ti-ai imaginat viata.
Vino sa afli cum se ta bucuri de viata in familie si cum sa construiesti armonia si bucuria familiei tale.

Cu ocazia inceputului lunii Martie, Skill Team aduce un cadou de Ziua Mamei: lansarea unei serii de cursuri, ce au in centrul atentiei COPILUL mamei cu cariera.

Aceste cursuri vor avea intindere de 4-6 saptamani si, in functie de timpul pe care doresc sa-l aloce sau de subiectele la care vor sa participe, participantii vor avea posibilitatea sa aleaga intre:
-Programe de seara: saptamanal de la 18:00 la 20:30;
-Programe de wekeend: incepand de sambata dimineata pana duminica seara;
-Programe de 2,5 - 4 ore, in care participantii, impreuna cu copiii, vor invata sa se joace creativ, vor invata sa petreaca timp de calitate impreuna.

Intalnirea de prezentare a programului va avea loc joi, 12 martie, incepand cu ora 18:30, iar facilitatorul Anda Pacuraru va va oferi o incursiune in subiectele programelor viitoare:
-Seara in familie - joc, armonie, odihna;
-Weekend in familie – jocul creativ – timp de calitate petrecut in familie;
-Cel mai bun an – obiective personale si planificarea acestora pentru a fi indeplinite;
-Unde merg in vacanta: discutie facilitata, in care se impartasesc impresii despre destinatii de vacanta si are ca obiectiv intrarea in contact cu oameni care pot impartasi experiente reale si verificate si crearea de noi grupuri ce pot calatori impreuna;
-Cariera si viata de familie;
-Bona copilului tau stie sa se joace cu acesta? Sa-l fereasca de pericolele la care poate fi expus in mediul inconjurator? Sa intervina corect daca sanatatea copilului tau este pusa in pericol? Etc.

Daca aveti un job solicitant, un copil cu varsta intre 2 si 9 ani si o mare dorinta de a gasi armonia si echilibrul intre toate elementele vietii voastre, va asteptam joi, 12 martie, de la 18:30, la sediul Skill Team, pentru o „Seara in familie. Joc, armonie, odihna”.

Despre Skill Team

Skill Team este un integrator de solutii de resurse umane, care va ofera servcii de training, teambuilding, recrutare, si consultanta HR. Suntem recunoscuti pentru eficienta programelor noastre, pentru inovatia pe care am adus-o pe piata HR si pentru ritmul rapid in care ne-am dezvoltat.

Putem sa va asiguram ca va vom trimite cei mai buni candidati pentru posturile de care aveti nevoie, ca avem cele mai eficiente metode de training, ca din fiecare teambuilding al nostru cei ce vin colegi pleaca prieteni si ca aici veti gasi intotdeauna specialisti gata sa va dea cele mai bune sfaturi legate de resursele umane.


Strada Sandu Aldea nr. 95
Sector 1, Cod postal: 012062, Bucuresti
Tel: +4021 314.25.60
Fax: +4031 405.57.90
Email: da@skillteam.ro
www.skillteam.ro

pr@skillteam.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/skill-team/timp-de-calitate-petrecut-in-familie