BitDefender pătrunde în 270 de magazine din Canada

BUCURESTI - 29 martie 2007

Comunicat tip General in IT&C

BitDefender, divizia de securitate informatică a Grupului Softwin, a semnat un acord de parteneriat cu lanţul retail Staples, în urma căruia produsele româneşti de securitate vor fi prezente pe rafturile magazinelor Staples Business Depot şi Bureau En Gros, pe care acest nou partener le deţine în Canada. Cele 270 de locaţii Staples din Canada se adaugă celor peste 5.000 de magazine în care BitDefender este deja prezent pe cinci continente, ceea ce face din BitDefender cel mai răspândit produs românesc în lume. Nici un alt produs românesc nu a atins până în prezent o astfel de răspândire geografică. Încă din anul 2005, BitDefender s-a plasat pe locul 6 la nivel mondial pe segmentul consumer şi a înregistrat cea mai rapidă creştere a veniturilor din industria antivirus (conform IDC).

Staples este considerat un partener strategic, acesta fiind unul dintre cei mai mari retaileri din Canada, cu o prezenţă extinsă la nivel local. Compania deţine peste 270 de magazine şi în plus activează şi în comerţul online.

“Acest acord ne permite să ne extindem puternic prezenţa în Canada şi va contribui în mare măsură la atingerea obiectivelor în această ţară. Ne bazăm pe modelele de succes ale dezvoltării BitDefender în ţările din vestul Europei şi în SUA”, a declarat Kirk Matsuo, Director Vânzari Retail BitDefender pentru America de Nord.

Pe piaţa nord-americană, compania a semnat anul trecut un parteneriat de amploare cu lanţul Tech Data; în prezent, printre cei mai noi parteneri ai companiei se numără mari magazine precum Office Depot, Fry’s sau CompUSA. BitDefender este prezent în circa 1.500 de hyper-marketuri din SUA.

Ca o confirmare a dezvoltării la nivel internaţional, anul trecut a însemnat pentru BitDefender clasarea pe locul patru pe piaţa de retail din Germania. În plus, BitDefender este unul dintre cele mai bine vândute produse de securitate pe piaţa franceză, fiind prezent în aceasta ţară în peste 90% din marile magazine: FNAC, Cora, Carrefour, Auchan şi altele. Din analizele interne ale BitDefender rezultă creşteri spectaculoase anul trecut şi pe pieţele de retail din Noua Zeelandă (prin reţeaua Noel Leeming), Africa de Sud (prin reţeaua Incredible Connection şi prin HIFI Corp), Chile şi alte ţări latino-americane (prin GTC Group - Ripley, Microplay, Paris) precum şi în Australia.

Despre SOFTWIN

Despre Staples Business Depot
Compania BusinessDepot Ltd. a fost fondată în Toronto în 1991. Este considerat cel mai mare furnizor de produse office, echipamente digitale, mobilă şi furnizor de servicii pentru companiile mici şi medii din Canada. Compania are magazine în toate regiunile Canadei, folosind brandurile Staples Business Depot şi Bureau en Gros. Are peste 13.000 de angajaţi şi un număr de peste 270 de magazine, site propriu web de e-commerce şi oferă promoţii prin cataloagele proprii. Mai multe informaţii pe www.staples.ca

Despre Staples
Staples Inc. a inventat conceptul de supermagazin dedicat companiilor în 1986, în prezent fiind cel mai mare furnizor mondial de produse office. Compania are peste 69.000 de angajaţi şi a înregistrat încasări de 16,1 miliarde de dolari în 2005, având drept clienţi atât consumatori casnici, companii mici şi medii, cât şi corporaţii din Fortune 500. Staples este prezent în 21 de ţări, cu aproximativ 1780 de magazine.
Website: www.staples.com

Despre BitDefender™/Grupul SOFTWIN
BitDefender este o suită de peste 54 de soluţii pentru satisfacerea nevoilor de securitate ale mediului IT actual, oferind administrarea eficientă a ameninţărilor informatice pentru peste 41 de milioane de utilizatori individuali si din corporaţii, din circa 180 de tari.
Realizată pentru a oferi protecţie completă reţelelor şi sistemelor companiilor, gama de soluţii BitDefender cuprinde, pe lângă produse pentru protecţia antivirus, antispam, antispyware, antirootkit, personal firewall şi soluţii de administrare a securităţii. De asemenea, echipa BitDefender oferă consultanţă organizaţiilor în realizarea şi stabilirea politicilor de securitate a datelor pentru reţelele de calculatoare.
BitDefender este divizia de securitate a datelor din cadrul grupului SOFTWIN. BitDefender are reprezentanţe externe în Germania, Marea Britanie, Spania şi SUA.
Cosmin Mares
pr@softwin.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/softwin/bitdefender-patrunde-in-270-de-magazine-din-canada