Spyder 4

Comunicate de presa si evenimente pe tema Spyder 4

 • Spyder 4. Spyder 4: noua generatie soseste la F64!

  Spyder 4

  Bucuresti - 3 ianuarie 2012

  Comunicat de F64 Studio

  ... Spyder 4 , succesoarea generatiei Spyder 3. Noua gama are la baza hardware optimizat pentru practic toate tipurile de dispozitive de afisare: de la monitoare LCD obisnuite pana la ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: f64 , calibrare , spyder 4

  Vezi toate comunicatele de presa despre Spyder 4

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul Spyder 4.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la Spyder 4. Informatiile despre Spyder 4 cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul Spyder 4, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la Spyder 4, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.