COTA 8.50 PENTRU O MEDALIE A ROMANIEI LA SOCI 2014

BUCURESTI - 6 februarie 2014

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Sport, Retail

Ultima medalie castigata de Romania la Jocurile Olimpice de Iarna dateaza din 1968, cand cuplul format din Nicolae Neagoe si Ion Panturu cucereau medalia de bronz la bob. Pentru Olimpiada de la Soci, sansele delegatiei Romaniei de a urca pe podium sunt evaluate de bookmakerii Stanleybet cu o cota de 8.50.

Stanleybet

Stanleybet

Conform cotelor oferite de Stanleybet, Maria Marinela Mazilu si purtatorul de drapel al delegatiei Romaniei, Eva Tofalvi, sunt sportivele cu cele mai mari sanse la o medalie. Maria Marinela Mazilu are o cota de 25.0 pentru o medalie la sckeleton, in timp ce la biatlon Eva Tofalvi are o cota de 35.0.

Bookmakerii Stanleybet vad Norvegia ca fiind tara care va reusi sa castige cele mai multe medalii de aur, cu o cota de 2.50, urmata de Statele Unite ale Americii cu 4.50 si Germania cu 5.50.

Cu 3000 de sportivi din 90 de tari, peste 13000 de jurnalisti si cu peste 37 de miliarde de euro investite, Jocurile Olimpice de Iarna de la SOCI se anunta a fi cea mai grandioasa editie din istorie. In premiera absoluta, torta olimpica a Jocurilor Olimpice de iarna de la Soci a fost purtata in spatiul cosmic, iar apoi coborata in cel mai adanc lac din lume - Baikal.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/stanleybet/cota-8-50-pentru-o-medalie-a-romaniei-la-soci-2014