“DEPARTE DE TINE”- SISTEM feat. Alexandra Ungureanu

BUCURESTI - 29 octombrie 2004

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

« Departe de tine » este noul single Sistem de pe albumul « Industrial ». Videoclipul piesei s-a filmat in incinta Teatrului National unde au fost amenajate doua platoruri de filmare speciale.

“DEPARTE DE TINE”- SISTEM feat. Alexandra Ungureanu

Saptamana trecuta a fost una extrem de incarcata pentru trupa Sistem. Intre numeroasele concerte pe care le-au avut ei au trebuit sa-si rezerve si peste 20 de ore in care sa nu faca altceva decat sa filmeze noul lor videoclip. Dragos Buliga (regizorul clipului) i-a luat pe cei cinci baieti de la Sistem si pe Alexandra (vocea feminina a piesei “Departe de tine”) si i-a dus in doua platouri amenajate special din incinta Teatrului National.
Este primul clip Sistem in care apare si prima lor “voce” - Alexandra Ungureanu. Inovatiile sunt la tot pasul in clipul Sistem. Si pentru ca in acest moment este la moda clonarea, baietii de la Sistem au acceptat si ei sa aiba clone... Ce fac clonele in clip veti putea vedea peste putin timp cand videoclipul va fi difuzat pe tv.
La finalul filmarilor, peste Sistem au fost varsate cateva butoaie care contineau vopsea fluorescenta, care le-a patruns baietilor peste tot, astfel incat tot ceea ce purtau pe sub salopetele albe (respectiv lenjeria) a devenit... fluorescent (- si nu se mai ia, va spunem noi ca baietii au incercat din greu). Poate ca se va lansa o noua moda?

Despre STAR MANAGEMENTSTAR MANAGEMENT este cea mai tanara agentie de management si impresariat. S-a infiintat la jumatatea lunii februarie 2004.

STAR MANAGEMENT isi propune sa ofere asistenta artistilor sai in ce priveste relatiile acestora cu toate institutiile cu care interactioneaza - case de discuri, mass-media, organizatori de spectacole etc.

Echipa STAR MANAGEMENT este formata din profesionisti ai music business-ului dintre care unul dintre cei mai in voga artisti ai momentului - Zoli (Sistem). Succesul lui poate fi si succesul tau.

Cu STAR MANAGEMENT nu va trebui sa fii decat un STAR, de restul se va ocupa echipa ta.

Adina Gheorghe
Specialist in Relatii Publice
Departament de PR
Star Management
tel/fax: 021/322.00.52
mobil +40.722.16.14.21
www.StarManagement.ro


pr@starmanagement.ro