Oferte si promotii la TargulCartii.ro

BUCURESTI - 18 iulie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Educatie / Cultura

Cele mai bune reduceri si lichidari de stoc sunt numai la TargulCartii.ro !

In aceasta perioada puteti profita de preturile de lichidare de stoc de la TargulCartii.ro oferite pentru cartile de la editura Nemira. Va invitam sa profitati de promotiile de carti  - numai 3.99, 4.99 si 5.99 lei pentru carti de la editura Nemira.

Daca sunteti pasionati de cartile genului Fantasy, la TargulCartii.ro gasiti cele mai bune promotii de carte pentru volumele editurii Nemira. Gasiti si ghiduri practice pentru gradinarit si pomicultura, asa ca profitati de preturile de nerefuzat si ghidati-va dupa sfaturile expertilor pentru amenajarea gradinii.

Cititi operele scriitoarei Rodica Ojog-Brasoveanu, una din autoarele contemporane de mare calibru, si evadati pret de cateva ore in volumele ei pentru a incerca sa gasiti criminalul alaturi de personajele ei deja celebre.

Daca sunteti pasionati de operele scriitorilor precum Julian Barnes si John Banville, este momentul sa profitati de ofertele din libraria si anticariatul online TargulCartii.ro, preturile sunt de nerefuzat.

Completati-va colectia de romane SF cu autori de renume, cum ar fi Frank Herbert – la TargulCartii.ro gasiti cele mai bune preturi in oferta de carti de la editura Nemira, totul la doar 3.99, 4.99 sau 5.99 lei.

Promotia de carti este valabila pana miercuri, 23 iulie. Va asteptam!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/targul-cartii/oferte-si-promotii-la-targulcartii-ro