Andrei Teașcă lansează serialul fantasy online Misterele din Casa Magicianului

BUCURESTI - 27 aprilie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura

Andrei Teașcă lansează, în premieră națională, Misterele din Casa Magicianului, un serial fantasy online, sâmbătă, 2 mai, ce va fi urmat de un podcast live interactiv.
Realizat exclusiv cu telefonul mobil, acest serial îmbină iluzionismul cu magia și simbolistica basmelor, folosindu-se de situații amuzante.

Misterele din Casa Magicianului - afis

Misterele din Casa Magicianului - afis

Copiii vor putea urmări povestea personajului principal – magicianul – care realizează momente de magie, încercând să-i învețe și pe ei, în fiecare episod, câte un truc, însă e întrerupt de tot felul de lucruri stranii: dispar și apar obiecte, spiriduși...

Casa Magicianului se transformă într-o lume de poveste cu personaje bizare și spirite magice care nu fac altceva decât să-l încurce pe magician și să-l determine să caute cheia misterelor. Și în acesta călătorie de inițiere el va descoperi că, de fapt, se confruntă cu propriile frici. Iar Magicianul îi va învață și pe copii cum să-și înfrângă fricile prin magie.

După fiecare episod de 15 minute, Andrei Teașcă va interacționa live cu micuții spectatori, prin intermediul paginii de YouTube/ Facebook a Teatrului de Magie. Acolo, Magicianul le va răspunde la întrebări, vor dezbate împreună cele întâmplate și le va explica diverse trucuri pentru a-i învăța pe copii câte ceva din secretele magicienilor.

De asemenea, copiii vor putea câștiga un premiu prin intermediul podcastului live, dacă sunt atenți și rețin indiciul prezentat în episod.

Teaserele sunt publicate pe YouTube și pot fi accesate aici: https://youtu.be/Qmxfk2kh9Ls, https://youtu.be/MLcfvZqG2y0.

„Mi-a venit această idee, fiind constrâns, ca toată lumea, de această stare de urgență în care ne aflăm. Și, fiind în imposibilitatea de a realiza spectacole la sediul teatrului, am considerat că trebuie să reiau legătura cu spectatorii prin interemediul magiei și al internetului. Izolat în Casa Magicianului plină cu trucuri și magii, mi-a venit ideea de a filma un serial fantasy, îmbinând magia cu poveștile și personajele bizare. Eu sunt interpret, operator și regizor. Spiritul unui artist nu poate fi izolat, chiar dacă fizic am fost nevoiți să păstrăm distanța. Prin intermediul poveștilor, imaginației, putem să călătorim într-o lume de basm și să creăm povești minunate pentru copii” – a declarat Prof. Dr. Andrei Teașcă, fondatorul Teatrului de Magie.

Serialul Misterele din Casa Magicianului va fi transmis online în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, apoi Magicianul se va întâlni live cu spectatorii săi prin YouTube/ Facebook.

Premiera din 2 mai va conține două episoade (20:00 – 20:30). Serialul se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 4 și 10 ani.

Accesul la fiecare episod se face în baza unei donații. Mai multe detalii, aici: http://www.TeatruldeMagie.ro/

Totodată, Teatrul de Magie a lansat de curând și Micul Magician Online – un show de 30 de minute care îmbină momente din spectacolele Magicianul Trăsnit și AbraMagic: https://youtu.be/P2yoNCS-q6Y

 

Prof. Dr. Andrei Teaşcă

Teatrul de Magie – Bucureşti

https://www.Facebook.com/teatruldemagie/

https://www.YouTube.com/user/Teatruldemagie1/

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/teatrul-de-magie/andrei-teasca-lanseaza-serialul-fantasy-online-misterele-din-casa-magicianului