TEZAUR DESCHIDE ÎN CURÂND, O AGENȚIE NOUĂ ÎN BUCUREȘTI

BUCURESTI - 5 iunie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Social

TEZAUR își continuă dezvoltarea pe piața locală prin deschiderea unei noi agenții în apropierea clienților săi.
Noua agenție TEZAUR Prelungirea Ghencea, care va fi deschisă în sectorul 6 din București este dotată și organizată conform standardului nostru astfel încât toți clienții să se bucure în condiții optime de serviciile TEZAUR și să știe că bunurile din aur vor fi depozitate în maximă siguranță.

Deschidere Agentie Prelungirea Ghencea

Deschidere Agentie Prelungirea Ghencea

Compania TEZAUR își dorește ca prin această nouă agenție să ofere locuitorilor zonei cele mai bune oferte în materie de servicii de amanet aur, cel mai bun curs de schimb valutar și cea mai variată gamă de bijuterii din aur și bijuterii cu diamante.

Orice deschidere de agenție nouă TEZAUR vine și cu OFERTE SPECIALE la toate serviciile oferite: vânzare de bijuterii, amanet și schimb valutar.

De asemenea, în agenția Prelungirea Ghencea ca în toate celelalte agenții TEZAUR va exista personal specializat pentru a le oferi clienților detalii despre serviciile oferite de companie.

Pentru a afla OFERTELE din Ziua Oficială a Deschiderii Agenției Prelungirea Ghencea, clienții sunt invitați să intre pe pagina de Facebook TEZAUR (https://www.facebook.com/tezaur.org/) sau pe site-ul: www.tezaur.org.

Despre Tezaur Investment Group

Tezaur este o companie cu tradiție pe piața amanetului, fiind cea mai importantă și puternică casă de amanet. Serviciile oferite sunt variate: amanet aur, schimb valutar și vânzare de bijuterii din aur și bijuterii cu diamante, cu posibilitatea achitării în rate fără dobândă prin intermediul cardului de cumpărărturi.

Tezaur a lansat aplicația TEZAUR ONLINE prin care clienții pot verifica contractele și le pot prelungi sau achita parțial. De asemenea, aplicația oferă acces la ultimele promoții și la magazinul de bijuterii într-o manieră simplă de căutare și filtrare, pot căuta o agenție TEZAUR apropiată sau pot estima cât vor obține pentru o bijuterie din aur.

Contact:

·         www.tezaur.org

·         www.facebook.com/tezaur.org

·         www.instagram.com/tezaur_gold

·         021 222 44 92

Taguri: lansaretezauramanetagentie noua