TEZAUR deschide o NOUĂ agenție în Veranda Mall

BUCURESTI - 6 decembrie 2023

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Banci / Asigurari, Monden / Lifestyle

TEZAUR Investment Group deschide o NOUĂ agenție în București, în Veranda Mall în data de 12 decembrie 2023

TEZAUR deschide o NOUĂ agenție în Veranda Mall

TEZAUR deschide o NOUĂ agenție în Veranda Mall

 Încredere - Siguranță - Flexibilitate - Integritate 

Clienții sunt așteptați în noua agenție din Veranda Mall să se bucure de serviciile TEZAUR: împrumut tip amanet, schimb valutar și vânzare de bijuterii unice din aur.

Deschiderea agenției TEZAUR Veranda vine și cu OFERTE SPECIALE!

Astfel, TEZAUR își întâmpină clienții care trec pragul noii agenții cu surprize dulci, oferte promoționale și cu ROATA PREMIILOR unde pot câștiga o mulțime de premii atractive: bijuterii din aur, vouchere cu extra reduceri de preț la achiziția de bijuterii, 0% comision amanet aur și multe alte premii, în limita stocului disponibil!

Agenția noua TEZAUR Veranda vine în întampinarea clienților cu cele mai bune oferte de amanet și o gamă variată de bijuterii unice din aur la prețuri accesibile. De asemenea, în agenție, clienții vor găsi personal pregătit oricând să ofere cele mai bune informații cu privire la serviciile TEZAUR.

Noua agenție TEZAUR Veranda, își așteaptă clienții în fiecare zi de luni până duminică de la 10:00 la 22:00.

Mai multe informații atât despre ofertele speciale pregătite în ziua deschiderii cât și despre noua colecție de bijuterii din aur puteți găsi pe site-ul www.tezaurshop.ro si www.tezaur.com si pe paginile de social media: Facebook – Tezaur, Instagram – tezaur_gold.

Extinderea rețelei de Agenții reprezintă o componentă esențială a strategiei de dezvoltare a Grupului TEZAUR. Inaugurarea Agenției TEZAUR Veranda, contribuie alături de celelalte Agenții TEZAUR la consolidarea poziției de lider de piața în acest domeniu.

 

TEZAUR Investment Group face parte din Grupul TEZAUR, cel mai important grup de servicii financiare nonbancare din București. TEZAUR oferă servicii de împrumut tip amanet, servicii de schimb valutar și vinde bijuterii din aur prin intermediul unei rețele de peste 50 de agenții localizate în București.

Clienții au la dispoziție și aplicația TEZAUR ONLINE prin care își pot verifica contractele, le pot prelungi sau achita parțial. De asemenea, aplicația oferă acces la ultimele promoții și la magazinul de bijuterii într-o manieră simplă de căutare și filtrare, clienții pot estima cât vor obține pentru o bijuterie din aur, pot căuta o agenție TEZAUR apropiată și multe alte opțiuni.

Vă așteptăm cu drag în data de 12 decembrie 2023 la deschiderea agenției TEZAUR Veranda!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/tezaur10/tezaur-deschide-o-noua-agentie-in-veranda-mall