Vino în noua agenție TEZAUR aflată în complexul Doraly Expo Market și bucură-te de super surprize.

BUCURESTI - 7 iulie 2022

Comunicat tip General in Retail

Cu mare entuziasm vă anunțăm că o nouă agenție TEZAUR se va deschide în complex Doraly
Expo Market, Pavilionul nr. 7 din zona Afumați, în data de 11 iulie 2022.

.

.

Cu ocazia deschiderii unei noi agenții, TEZAUR surprinde publicul cu multiple surprize inedite, printre care:

- reduceri de până la 30% la o gamă variată de bijuterii din aur sau cu diamante în intervalul 11 iulie - 31 august;

- tombola cu multiple premii speciale, printre care bijuterii din aur, mega reduceri la o selectie speciala de bijuterii din aur sau cu diamante sau vouchere valorice pe care le puteți utiliza în magazinul de bijuterii TEZAUR;

- Comision 0% în situația încheierii unor contracte de amanet de până în 2000 de lei.

Fiind un brand cu o experiență vasta în această industrie, TEZAUR și-a consolidat o identitate bazată pe inovație și calitate la superlativ. TEZAUR pune mare preț pe dezvoltare și pe alinierea la noile tendințe privind mediul digital, de aceea furnizează clienților săi servicii și experiențe de cumpărare unice, la cele mai înalte standarde de calitate.

TEZAUR lanseaza in curand un nou serviciu unic in Romania! Pentru a rămâne la curent cu toate noutățile, consultă site-ul oficial TEZAUR și paginile create pe platformele de Social Media.

Receptiv la cerințele clienților, TEZAUR a lansat în anul 2020 magazinul online de bijuterii  www.tezaurshop.ro, un mijloc sigur și eficient prin care aceștia își pot achiziționa bijuterii din aur la prețuri atractive.

De asemenea, clienții au la dispoziție și aplicația TEZAUR SHOP, pe care o pot descărca oricând, aceasta fiind disponibilă atât pe iOS, cât și pe Android. Astfel, prin intermediul aplicației, clienții pot fi la curent cu cele mai actuale informații privind colecțiile de bijuterii lansate, perioadele de reduceri sau alte campanii speciale dedicate lor.

TEZAUR este si prima casa de amanet din tara care a lansat un serviciu unic in Romania, si anume Amanet de Acasa. Acum poti obtine imprumutul pe care ti-l doresti de oriunde ai fi, chiar din confortul casei tale.

 Prin serviciul CONTUL MEU:

- poti face contract de amanet online fara sa te deplasezi,

- poti obtine rapid suplimentarea imprumutului ,

- poti achita comisionul sau poti achita partial sau integral contractual de amanet.

Descarca aplicatia TEZAUR ONLINE si ai tot ce iti doresti la un singur click distanta

Profită de noile surprize oferite de agenția TEZAUR, in data de 11 iulie 2022!

 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/tezaur10/vino-in-noua-agentie-tezaur-aflata-in-complexul-doraly-expo-market-si-bucura-te-de-super-surprize