TEZAUR deschide o nouă agenție în ParkLake București!

BUCURESTI - 1 septembrie 2023

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Banci / Asigurari, Monden / Lifestyle, Retail

Live site

Ai auzit?!
TEZAUR Investment Group, cel mai important grup de servicii financiare nonbancare din București, deschide o NOUĂ agenție în data de 4 septembrie 2023.

Agenție NOUĂ Tezaur ParkLake

Agenție NOUĂ Tezaur ParkLake

 Încredere - Siguranță - Flexibilitate - Integritate 

Clienții sunt așteptați din 4 septembrie 2023 în noua agenție din ParkLake (Str. Liviu Rebreanu 4, sector 3, București) să se bucure de serviciile TEZAUR: împrumut tip amanet, schimb valutar și vânzare de bijuterii unice din aur.

Deschiderea agenției TEZAUR ParkLake vine și cu OFERTE SPECIALE!

Astfel, TEZAUR  își întâmpină clienții care trec pragul noii agenții cu surprize dulci, oferte promotionale și cu ROATA PREMIILOR unde pot câștiga o mulțime de premii atractive: bijuterii din aur, vouchere cu extra reduceri de preț la achiziția de bijuterii, 0% comision amanet aur și multe alte premii, în limita stocului disponibil!

Compania TEZAUR își propune ca noua agenție, TEZAUR ParkLake, să vină în sprijinul locuitorilor zonei cu cele mai bune oferte pe serviciul de amanet, o gamă variată de bijuterii unice din aur la prețuri accesibile și cel mai bun schimb valutar negociabil. De asemenea, în agenție, clienții vor găsi personal pregătit oricând să ofere cele mai bune informații cu privire la serviciile TEZAUR.

Noua agenție TEZAUR ParkLake, își așteaptă clienții în fiecare zi de luni până duminică de la 10:00 la 22:00.

Mai multe informații atât despre ofertele speciale pregătite în ziua deschiderii cât și despre noua colecție de bijuterii din aur puteți găsi pe site-ul www.tezaurshop.ro și pe paginile de social media: Facebook – Tezaur, Instagram – tezaur_gold.

Clienții au la dispoziție și aplicația TEZAUR ONLINE prin care își pot verifica starea contractelor, le pot prelungi sau achita parțial. De asemenea, aplicația oferă acces la ultimele promoții și la magazinul de bijuterii într-o manieră simplă de căutare și filtrare, clienții pot căuta o agenție TEZAUR apropiată sau pot estima cât vor obține pentru o bijuterie din aur.

Extinderea rețelei de Agenții reprezintă o componentă esențială a strategiei de dezvoltare a Grupului TEZAUR. Inaugurarea Agenției TEZAUR ParkLake, contribuie alături de celelalte Agenții TEZAUR la consolidarea poziției de lider de piața în acest domeniu.

TEZAUR Investment Group face parte din Grupul TEZAUR, cel mai important grup de servicii financiare nonbancare din București. TEZAUR oferă servicii de împrumut tip amanet, servicii de schimb valutar și vinde bijuterii din aur prin intermediul unei rețele de peste 50 de agenții localizate în București și Ilfov.

Vă așteptăm cu drag la deschiderea agenției TEZAUR ParkLake pe 4 septembrie 2023!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/tezaur10/tezaur-deschide-o-noua-agentie-in-parklake-bucuresti