City, Napoli și Barcelona caută victoria pe 3 martie

BUCURESTI - 29 februarie 2024

Comunicat tip General in Sport

Derby-urile cresc din punct de vedere statistic interesul pentru pariurile sportive. Adrenalina devine și mai mare când mizezi pe un meci echilibrat, iar în acest articol ți-am pregătit trei ponturi pe care să le alegi pentru cele mai tari dueluri de la finalul acestei săptămâni.

stadion fotbal

stadion fotbal

În rândurile următoare, te invităm să descoperi analiza a trei partide de top programate duminică. Interesul este major pentru derby-ul orașului Manchester, dintre City și United. În aceeași zi sunt programate și meciurile dintre Napoli și Juventus Torino, respectiv Athletic Bilbao și FC Barcelona.

Manchester City - Manchester United (duminică, de la ora 17:30)

Situația din clasament ne spune totul despre echipa care este favorită în această partidă. În ierarhia din Premier League, Manchester City ocupă poziția secundă, cu 59 de puncte. Formația lui Pep Guardiola este la un punct în spatele lui Liverpool, astfel că victoria este obligatorie. În schimb, Manchester United se află pe locul 6, cu 44 de puncte, opt sub clasarea în Big Four.

Echipa mai în formă este fără niciun dubiu Manchester City. Seria pozitivă a "cetățenilor" este evidențiată de rezultatele din ultima perioadă, în condițiile în care echipa nu a mai pierdut de aproape două luni. Ultimul eșec datează de pe 6 decembrie, o înfrângere cu Aston Villa.

În schimb, United nu o duce deloc bine, iar în ultima rundă a cedat acasă contra celor de la Fulham. Ai așadar o imagine clară asupra acestui meci, în care City este de departe favorită și are un atac de cinci stele. Cotele 1X2 din oferta Unibet ne arată diferența de valoare: City are 1.34 să se impună, egalul are 5.80, iar succesul lui United are 9.00.

PONT: victorie City & peste 2.5 goluri City

Napoli - Juventus (duminică, de la ora 21:45)

Napoli este departe de forma din sezonul precedent, în care a câștigat titlul, dar chiar și așa reușește să se monteze atunci când o întâlnește pe Juventus. Napoli este abia pe locul 9 în clasamentul din Italia și o va întâlni pe Juventus Torino, aflată pe poziția secundă, dar la mare distanță de lider.

În ultimele cinci partide de pe terenul lui Napoli, gazdele s-au impus de fiecare dată. Iar dacă crezi că acest lucru se va întâmpla din nou, pe platforma de pariuri online Unibet beneficiezi de o cotă foarte bună: 2.50. Cât privește egalul, acesta are cota 3.20, iar succesul torinezilor îl găsești la cotă 3.05.

PONT: victorie Napoli

Athletic Bilbao - FC Barcelona (duminică, de la ora 22:00)

Se poate spune că FC Barcelona are un sezon dezamăgitor, motiv pentru care va schimba antrenorul în vară. Xavi și-a anunțat deja plecarea, însă intenționează să plece cu fruntea sus de pe Camp Nou. Și, cine știe, poate chiar cu un trofeu în La Liga, deși pentru acest lucru ar fi nevoie de un miracol, ținând cont că Real Madrid are un avans de opt puncte în momentul de față.

Până la câștigarea titlului, FC Barcelona are nevoie de victorie în deplasarea de la Athletic Bilbao, unde se câștigă greu. Bascii sunt pe locul 5 în clasamentul din La Liga, cu 49 de puncte, și speră să prindă un loc de Champions League. Totuși, când au întâlnit-o pe FC Barcelona în campionat în ultima perioadă au avut probleme. În ultimele patru meciuri din La Liga nu i-au dat gol și au pierdut de fiecare dată la zero.

Seria poate continua și duminică, mai ales că FC Barcelona are un moral bun după succesul cu 4-0 contra celor de la Getafe. Cât privește cotele 1X2, acestea sunt următoarele: FC Barcelona are 2.55 să câștige, Bilbao are 2.85, iar egalul are 3.60.

PONT: Bilbao sub 0.5 goluri

Cotele publicate în acest articol pot suferi modificări în orice moment.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/tipzor-gamming-advertising-srl-d/city-napoli-si-barcelona-cauta-victoria-pe-3-martie