Cote și predicții pentru meciurile din optimile UCL 12-13 martie

BUCURESTI - 12 martie 2024

Comunicat tip General in Sport

În această săptămână aflăm ultimele patru echipe calificate în sferturile de finală din Champions League. Arsenal riscă să fie eliminată din competiție, în timp ce FC Barcelona și Borussia Dortmund au și ele meciuri grele, în timp ce duelul dintre Atletico și Inter se anunță imprevizibil.

imagine stadion fotbal

imagine stadion fotbal

Cunoaștem deja primele patru echipe calificate, iar sezonul se anunță promițător. Bayern Munchen, PSG, Real Madrid și Manchester City sunt deja în sferturile de finală și așteaptă ultimele patru echipe, ce vor fi decise după următorul program:

Marți, de la ora 22:00

    Arsenal - FC Porto (0-1 în tur)FC Barcelona - Napoli (1-1 în tur)Atletico Madrid - Inter (0-1 în tur)Borussia Dortmund - PSV (1-1 în tur)

Miercuri, de la ora 22:00

Arsenal - FC Porto: Atacul britanicilor este impresionant

Se anunță o misiune extrem de dificilă pentru FC Porto pe Emirates. Lusitanii s-au impus cu 1-0 în prima manșă, însă Arsenal este în continuare favorită, ținând cont de atacul extraordinar pe care îl are. Cea mai bună dovadă? Statistica ne arată că "tunarii" au marcat 23 de goluri în ultimele 5 meciuri din Premier League.

Dacă și tu crezi că va fi o seară cu multe goluri la Londra, poți lua în calcul o cotă de 2.25 disponibilă pe platforma de pariuri sportive online Unibet pentru selecția Peste 1.5 goluri în prima repriză. Tot la Unibet poți participa gratuit la un nou concurs predictor Game of Champions cu premiul de 125.000 RON cash.

Arsenal este, oricum, favorită la calificare, și are cota cea mai mică dintre toate echipele prezente încă în optimi. 1.21 este cota pentru victoria formației lui Mikel Arteta. Egalul are 7.00, în timp ce victoria lusitanilor are 14.00.

PONT: peste 1.5 goluri în prima repriză

FC Barcelona - Napoli: Catalanii pornesc cu prima șansă

FC Barcelona și-a luat gândul de la titlu în La Liga, în condițiile în care Real Madrid s-a desprins în fruntea clasamentului, iar Xavi și-a anunțat plecarea. Prioritatea rămâne Champions League, însă meciul cu Napoli va fi complicat, din moment ce rezultatul din meciul tur a fost 1-1.

Catalanii au însă experiența unor meciuri cu o asemenea miză și nu este surprinzător că Unibet o creditează cu prima șansă la victorie în timpul regulamentar: 1.80 este cota pentru victorie, egalul are 3.80, în timp ce succesul italienilor are 4.50. Pentru a obține o cotă mai bună, poți să mizezi la Unibet că FC Barcelona va câștiga și se vor marca Sub 4.5 goluri.

PONT: victorie FC Barcelona & sub 4.5 goluri

Atletico - Inter: Duel imprevizibil la Madrid

Inter Milano a câștigat în prima manșă cu 1-0 în confruntarea cu Atletico Madrid, dar formația lui Diego Simeone este recunoscută pentru faptul că e imprevizibilă. Mai ales în acest meci, poate avea evoluții extraordinare, dar poate și ceda la scor.

E dificil de indicat un pronostic 1X2 în această partidă, în care Atletico are 3.05 la victorie, egalul are 3.20, în timp ce victoria lui Inter are 2.48. Dată fiind miza partidei, poate ar fi mai indicat un pariu pe goluri, pe selecția NU marchează ambele echipe, la o cotă atractivă la Unibet: 1.94.

PONT: nu marchează ambele echipe

Borussia Dortmund - PSV: Nemții sunt favoriți la calificare

În meciul tur, scorul a fost 1-1, însă Dortmund este genul de echipă care joacă mai bine acasă. Susținută frenetic de suporteri, Borussia pornește cu prima șansă în această partidă, mai ales că moralul este sus după cele două victorii înregistrate în ultimele două meciuri de Bundesliga.

Dortmund are cota 2.06 pentru victorie, în timp ce succesul lui PSV în timpul regulamentar are 3.25. Egalul are cota 3.80.

Cotele publicate în acest articol pot suferi modificări în orice moment.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/tipzor-gamming-advertising-srl-d/cote-si-predictii-pentru-meciurile-din-optimile-ucl-12-13-martie