Andreea Marin din nou in expeditie

BUCURESTI - 14 iunie 2004

Comunicat tip General in Turism

Fisiere atasate:

1081-p1010087.jpeg

Andreea Marin a sustinut conferinta de presa prilejuita de lansarea noii expeditii - Thailanda 2004: Academia de turism. Urmand proiectul lansat o data cu ascensiunea pe Kilimanjaro, programul de anul acesta imbraca acelasi format: documentar TV asociat cu jurnal de calatorie, beneficiarul fiind Televiziunea Romana. Realizator si gazda: Andreea Marin; regizor, director de imagine: Calin Vrabie

"O vacanta in Thailanda este cursul de turism de care avem cu totii nevoie pentru a afla ca si Romania este un miracol. Voi calatori in Thailanda pentru a descoperi minunile facute de turism intr-o tara atat de indepartata de Europa; un jurnal de calatorie dar nu unul de vacanta, o aventura ce sper ca va pune in valoare oferta turistica ridicata la rang de arta.
Expeditia va porni spre Thailanda pe 13 iunie. Va invit sa fiti alaturi de noi pe parcursul ei prin stirile si fotografiile ce le vom comunica prin intermediul sit-ului agentiei Tiriac TRAVEL, partenerul nostru oficial".

Desfasurata sub sloganul "Thailanda 2004: Academia de turism" expeditia din acest an incepe in Romania in fata calculatorului: Thailanda, o tara despre care romanii stiu prea putine desi exista sit-uri turistice in limba romana initiate chiar de guvernul thailandez. Pentru a afla adevaratele povesti ale Thailandei, Adreea va zbura la Bangkok si de aici timp de 10 zile va calatori in mai multe zone turistice. Va avea curajul sa urce pe elefanti si sa cutreiere jungla, sa infrunte ape repezi cu barca, sa urce poteci abrupte printre liane sau sa coboare cu bicicleta de pe munte. Andreea va puncta indirect, prin calatoria sa, modul in care thailandezii isi pun in valoare tara si calitatea serviciilor turistice oferite - fara insa a insirui liste de preturi sau meniuri de restaurant. Ea se va intalni cu oameni si va incerca sa-i cunoasca, va merge la temple si muzee, va experimenta. De la sala de box Thai la templul lui Budha de Smarald, ori din jungla la bucataria traditionala, portretul pe care Andreea il va face Thailandei este o invitatie si un curs de turism.

Traseul ales in acest an se bazeaza deopotriva si pe delectarea simturilor: gust, vaz, miros, auz si a celui tactil. Abordarea apartine in exclusivitate agentiei Tiriac TRAVEL si reprezinta unul dintre produsele campaniei din acest an "Vacante pentru simturile tale". Programul se axeaza pe beneficiile aduse de vacanta si nu pe alegerea pur si simplu a unei destinatii. Tiriac TRAVEL nu ofera destinatii, ci senzatii, amintiri si sentimente.

Despre Tiriac Travel

Pentru detalii, va rugam contactati:
Cristina Vladau - Director marketing si vanzari Tiriac TRAVEL
sau
Andreea Marin: amarin@dnt.ro
Calin Vrabie: calin.vrabie@nationalgeographic.ro


Tiriac TRAVEL
Str. Boteanu nr.6 Bucuresti
Tel 021/3102922 (23)(24)
news@tiriac-travel.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/tiriac-travel/andreea-marin-din-nou-in-expeditie