Tiriac TRAVEL - Lanseaza cel mai complex pachet de servicii pentru companii

BUCURESTI - 21 septembrie 2004

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Continuand seria produselor inovatoare, agentia Tiriac TRAVEL vine in aceasta toamna in intampinarea necesitatilor companiilor de a utiliza variante optime de servicii turistice. Tiriac TRAVEL lanseaza o solutie comuna pentru toate departamentele unei companii ce utilizeaza astfel de servicii: marketing, resurse umane sau departament administrativ.

Mesajul campaniei "Impreuna suntem mai buni" reprezinta motto-ul ce se doreste a fi definitoriu pentru relatia cu clientii companii, parteneri sau colaboratori. Oferta prezinta o abordare total noua, in premiera pe piata din Romania si nu numai, si se axeaza pe un set de produse specializate si nu doar pe oferirea unor servicii clasice ca transport sau cazare. Programul asigura mai mult profit pentru companii si se bazeaza obtinerea unui beneficiu maxim prin utilizarea unei solutii comune pentru toate departamentele. Informatiile sunt utile oricarei persoane implicate in organizarea unor activitati de genul:
- marketing: programe motivationale pentru dealeri sau clienti, evenimente
- resurse umane: training, cursuri in strainatate, incentive-uri si facilitati pentru angajati
- departament administrativ: deplasari in interes de serviciu, programe pentru straini, consultanta si servicii VIP

Campania presupune lansarea sectiunii on-line dedicata serviciilor pentru companii pe sit-ul www.tiriac-travel.ro, precum si a doua concursuri cu premii in vederea constientizarii nevoii unor astfel de servicii la nivelul intregii companii reprezentate.

Tiriac TRAVEL ofera o gama larga de avantaje distincte clientilor-companii, incluzand solutii practice, suportul unui personal specializat si experienta pentru atingerea obiectivelor propuse, toate acestea tinand cont ca principiul de baza al agentiei este furnizarea serviciilor conform cu promisiunile facute.

Despre Tiriac Travel

Pentru detalii, va rugam contactati:
Cristina Vladau - Director marketing si vanzari Tiriac TRAVEL


Tiriac TRAVEL
Str. Boteanu nr.6 Bucuresti
Tel 021/3102922 (23)(24)
news@tiriac-travel.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/tiriac-travel/tiriac-travel-lanseaza-cel-mai-complex-pachet-de-servicii-pentru-companii